Σε κοινή ανακοίνωσή τους, η Κοινότητα Ολυμπιάδας και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ολυμπιάδας συνδιοργανώνουν και φέτος την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας, στον όμορφο, ασφαλή και φιλόξενο χώρο του Αεραθλητικού Κέντρου Ολυμπιάδας, με την υποστήριξη του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Υποδεχόμαστε την έναρξη της Σαρακοστής γεμίζοντας τον ουρανό με πολύχρωμους χαρταετούς, προσφέροντας παραδοσιακή φασολάδα που θα ετοιμαστεί με μεράκι και αγάπη από τις κυρίες του χωριού, καθώς και άλλα πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο κρασί. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με τις μελωδίες της η παραδοσιακή ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ», συνθέτοντας ένα όμορφο σκηνικό διασκέδασης και χορού.

Εκδηλώσεις στην Ολυμπιάδα για την Καθαρά Δευτέρα

Η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Ολυμπιάδα και την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκεπτών, από τη δεκαετία του 1990 μέχρι και σήμερα. Η Αερολέσχη Εορδαίας με τις πτήσεις πλήθους υπερέλαφρων αεροσκαφών, αλλά και τηλεχειριζόμενων αερομοντέλων απ’ όλη τη χώρα, χάριζε ένα μοναδικό θέαμα στους επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Κούλουμα, να πετάξουμε τους χαρταετούς μας και να διασκεδάσουμε.

Χρόνια πολλά και Καλή Σαρακοστή!»

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X