Νέα εικαστική παρέμβαση με τίτλο: “MINI SOLOS VOL.2” της Govedarou Art Gallery της Θεσσαλονίκης, με μικρές Ατομικές Εκθέσεις 13 Καλλιτεχνών. Πρόκειται για εξαιρετικά έργα διαφορετικής θεματολογίας , που φιλοξενούνται από τις 19 Μαρτίου στους άνετους χώρους της Govedarou Art Gallery επί της Οδού Γεωργίου Παπανδρέου 5 (πρώην Ανθέων) .

Η ισχύς εν τη ενώσει για τους συμμετέχοντες εικαστικούς , οι οποίοι έχουν την ευκαιρία σε ένα χώρο δύο μέτρων φάρδους, που έχουν στη διάθεσή τους, να αναδείξουν την τεχνική τους.
Την επιμέλεια της Έκθεσης έχει η Εικαστικός Νατάσα Γκοβεδάρου , ενώ οι συμμετέχοντες Καλλιτέχνες είναι οι: Rinette Josafat, Έφη Βαξεβανέλλη , Ζωή Γερούκη , Βασίλης Γιαρεντζίδης, Βασιλική Δελερή , Στέλιος Ζαχαρούδης ,Λάζαρος Ηλιάδης , Μένη Καρακίτσου , Μίνα Κουζούνη, Κατερίνα Μαυρολέων -Πολυζωίδη , Χριστίνα Μήχου , Ραφαηλία Μαρίνα Παϊσίου και Παναγιώτης Τάξος .

Η κάμερα του e-ptolemeos, που είναι και από τους χορηγούς της Έκθεσης, ξεναγήθηκε στους όμορφους χώρους της Gallery από την ιδιοκτήτρια κ. Γκοβεδάρου, η οποία παρουσίασε όλα τα έργα των εικαστικών εξηγώντας την τεχνοτροπία και τη θεματολογία τους .
Να σημειωθεί ότι η διάρκεια της Έκθεσης θα είναι έως τις 5 Απριλίου 2024 και οι ώρες λειτουργίας είναι :Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο από 11:00 -14:00 και Τρίτη και Πέμπτη από τις 11:00 -14:00 και 18:00-20:00.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

X