“ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”: Ένας χώρος γεμάτος αγάπη στο Καρυοχώρι – Μεγάλη και η ανταπόκριση του κόσμου για το σπίτι στο Αμύνταιο

Συνεχίζεται η αποκατάσταση του σπιτιού στο Αμύνταιο, της οικογένειας που έχει μεγάλη ανάγκη ώστε να ζήσει σε πιο ανθρώπινες συνθήκες.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη, βρέθηκαν κάποιοι κατασκευαστές που δώρισαν πράγματα, ο δήμος Αμυνταίου βοήθησε στα υδραυλικά και αναζητείται μπετατζής και ηλεκτρολόγος. Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε την Ελένη Ιωαννίδου – Υπεύθυνη του Συλλόγου «ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ».

Η ίδια αναφέρεται στην πρωτοβουλία, ενώ με ανάρτησή της στο facebook η Αναστασία Κοτζακόλιου αναφέρεται στην δράση του συλλόγου αλλά και τον χώρο που συγκεντρώνει αντικείμενα και είδη, στο Καρυοχώρι, για 353 οικογένειες ήδη.

“Στο “σπίτι” του
” ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ” στο Καρυοχώρι.με ξενάγησαν σήμερα το απόγευμα η Ελένη Ιωαννιδου και η Φιλιώ Γρηγοριαδου
Ένας χώρος γεμάτος από ρούχα,παπούτσια,παιχνίδια,βιβία και είδη σπιτιού.
Ένας χώρος γεμάτος από προσφορες και αγάπη.
Ένας χώρος φτιαγμένος για να καλύψει βασικές ανάγκες συνανθρώπων μας.
Πακέτα προσφοράς έχουν φύγει στην Χάλκη ενώ ετοιμάζονται και άλλα για Κρήτη,το Μποδοσακειο Νοσοκομειο,το ειδικό σχολείο Εδεσσας και αλλού.
Συγκινητική και η προσφορά του κόσμου για την οικογένεια στο Αμύνταιο που προσπαθεί να ξεκινησει μια νέα ζωή και μέρος της προσφοράς βλέπετε στην τελευταία φωτογραφία με εξαίρεση τα έπιπλα ,πλακάκια και είδη υγιεινής που θα μεταφερθούν απευθείας στο σπίτι.
Είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι υπάρχουν κάποιοι ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ αλλά και όταν ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ”.

Αμύνταιο: Σκότωσαν τον «Μπλάνκο», τον σκυλάκο ηλικιωμένου που έχασε γιο και σύζυγο σε τρία χρόνια

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Φλώρινα, καθώς βρέθηκε δολοφονημένο ένα σκυλάκι που αποτελούσε τη μοναδική συντροφιά ηλικιωμένου που ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς σε διάστημα

Read More »
X