Τους αθλητές που διακρίθηκαν στο στίβο, την αγωνιστική χρονιά που έληξε, βραβεύει ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που θα γίνει στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας την Κυριακή 15/9 στις 18.30 το απόγευμα.

Όπως αποκάλυψε στον «Π» ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δ. Μακεδονίας, Νίκος Κιβρακίδης, πρόκειται να βραβευτούν οι αθλητές που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις στα πρωταθλήματα, μιας χρονιάς την οποία χαρακτήρισε «υπέροχη» για τον στίβο της περιοχής:

«Αυτή η χρονιά ήταν υπέροχη για το στίβο της Δ. Μακεδονίας. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια καθίζηση, αλλά η νέα διοίκηση στην περιοχή έδωσε ώθηση στο άθλημα. Δυνάμωσε τη Δυτική Μακεδονία και έγιναν δύο νέα σωματεία., Η Φλώρινα έκανε πολύ μεγάλη αύξηση στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως και τα Γρεβενά. Η Δυτική Μακεδονία είναι σε πολύ καλό επίπεδο και το 2024 ήταν εξαιρετικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν η επιτυχία Τεντόγλου, του Γρεβενιώτη πρωταθλητή που σαρώνει στα μετάλλια, μπορεί να επαναληφθεί στην περιοχή μας και αν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές, ο κ. Κιβρακίδης απάντησε θετικά, καθώς και ο εν λόγω αθλητής βγήκε σε δύσκολες συνθήκες, αποδεικνύοντας ότι οι πρωταθλητές θα λάμψουν σε κάθε συνθήκη.

Για το κομμάτι των υποδομών, απάντησε πως είναι θέμα της πολιτείας να αλλάξουν οι υποδομές, ενώ πιο συγκεκριμένα τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξουν τέσσερα (4) νέα ταρτάν στη Δ. Μακεδονία, καθώς και μια κλειστή αίθουσα, την οποία σημείωσε με έμφαση πως η Πτολεμαΐδα την «κυνηγάει» πολλά χρόνια τώρα.

Για την εκδήλωση της επόμενης Κυριακής, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για τη διοργάνωση, προσθέτοντας πως το μουσικό κομμάτι θα πλαισιώσουν μαθητές του σχολείου.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Δήμος Εορδαίας, Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

X