Ακόμα μία στιγμή έντασης κατέγραψε μεταξύ Δημάρχου, επικεφαλής της αντιπολίτευσης και μελών της δημοτικής αρχής, κατέγραψε το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, με τις προσωπικές επιθέσεις και τις καταγγελίες εκατέρωθεν να δίνουν και να παίρνουν.

Ένα διαδικαστικό ζήτημα που έθεσε η Ρίτσα Σπυρίδου, προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου, ο οποίος κάλεσε την επικεφαλής της αντιπολίτευσης να… διαβάζει.

«Διαβάζω», ήταν η απάντηση με τον Χρήστο Ελευθερίου να συνεχίζει τη λεκτική αντιπαράθεση και με το καθηγητικό ύφος να σημειώνει:

(*Δείτε μετά το 1.27.00)

«Διαβάζετε αλλά πάλι μηδέν…».

Η ένταση άρχισε να ανεβαίνει καθώς η κα Σπυρίδου τόνισε πως την αξιολόγηση την κάνει ο λαός και όχι ο Δήμαρχος, ο οποίος σήκωνε εκ νέου το γάντι αναφερόμενος στις εκλογές και το πρόσφατο αποτέλεσμα.

«Μην υποτιμάτε το 47% των πολιτών», είπε η Ρίτσα Σπυρίδου και ανεβάζοντας τους τόνους έκανε λόγο για «150 δεκανίκια του Δημάρχου», ενώ προχώρησε και σε μία πρωτοφανή καταγγελία περί «νοθείας» στα εκλογικά τμήματα 367 και 368.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και ο Αντιδήμαρχος, Χρήστος Ποντίκης, ζητώντας το λόγο από την κα Σπυρίδου και ρωτώντας την αν έχει κάνει κάποια ένσταση, ενώ την κατηγόρησε για «άτιμο αγώνα».

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, καθώς όταν η Ρίτσα Σπυρίδου απάντησε πως δεν έξανε ένσταση, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ε, βουλώστε το…»

 

X