Η εκπομπή Ζουν Ανάμεσά μας με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε τον Δημήτρη Καραδήμο, Γιατρό – Μέλος της Διοίκησης του Εορδαϊκού.

Ο κ. Καραμήκος έκανε μια αναδρομή της μέχρι τώρα πορείας του Εορδαϊκού, αλλά και για τους στόχους της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, κατηγορία που επανήλθε η ομάδα μετά από χρόνια. Τώρα η ομάδα είναι 3-4 θέσεις πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

«Βασικός μας γνώμονας όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει αυτή η διοίκηση είναι η σκληρή δουλειά και το καλό κλίμα. Οτιδήποτε πήγαινε να χαλάσει το καλό κλίμα πηγαίναμε να το καθαρίσουμε, ώστε να μπορεί ο παίκτης να δουλεύει με ηρεμία. Ο παίκτης πρέπει να νοιώθει ότι αν προσπαθήσει στο γήπεδο θα μπει και θα παίξει μπάλα. Θέλουμε το αγωνιστικό τμήμα να δουλεύει απερίσπαστο, αλλά να δουλεύει και το προπονητικό τμήμα που έχουμε δουλεύει, με τις όποιες δυσκολίες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημείωσε πως η δουλειά του προπονητικού τιμ και οι προσθήκες που έγιναν φαίνονται στα τωρινά αποτελέσματα της ομάδας, λέγοντας πως τα αρνητικά αρχικά αποτελέσματα έδωσαν τροφή για σκέψη. Επίσης, έγιναν μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ σήμερα το ροστερ είναι υπερ-πλήρες και ο προπονητής μπορεί να δουλεύει πολύ καλά, σημείωσε.

Στόχος της ομάδας σήμερα, είναι να καθιερωθεί στη Γ΄ εθνική με παραγωγικό τρόπο, που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται η ομάδα να φέρνει κάθε χρόνο και νέους παίκτες, αλλά να απαρτίζεται από παιδιά της περιοχής, ώστε να μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο σε μια «κομβική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά την πορεία στο πρωτάθλημα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, ενώ το κλίμα στις τάξεις των παικτών είναι πολύ καλό και γίνονται καλές προπονήσεις, σημείωσε ο κ. Καραδήμος, με αρχής γενομένης την Κυριακή με τον Πιερικό, η ομάδα στοχεύει να δώσει θετικό αποτέλεσμα και θετική εμφάνιση, σε έναν εντός έδρας αγώνα.

«Έχουμε να δώσουμε πολύ σκληρό αγώνα ακόμα για να προσελκύσουμε κόσμο στα γήπεδα», είπε επίσης, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας από οπαδούς και σημειώνοντας πως η ομάδα σήμερα σε εκτός έδρας έχει ισχυρή κερκίδα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην πλούσια σε γκολ προηγούμενη αγωνιστική, με τον κ. Καραδήμο να λέει πως «αν όλοι βοηθήσουν και δεν εννοώ μόνο τους φιλάθλους, η ομάδα θα μπορεί να στέκεται πολύ άνετα στη Γ΄ Εθνική και να παράγουμε παίκτες».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X