Με δύο ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κοίλων, ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ομάδας U15 από τον προπονητή Παναγιώτη Καραγιάννη.

Οι Δημήτρης Αλιχανίδης και Νεκτάριος Σαμαράς θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής που θα διεξαχθούν από 17-19 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της του αναπτυξιακού τουρνουά της UEFA στη Σερβία από 26-9 έως 5-10.

Την ευχάριστη αυτή είδηση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου, τονίζοντας πως αποτελεί επιβράβευση για την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στα τμήματα υποδομών της περιοχής και δεν παρέλειψε να αναφέρει πως αυτό αποτελεί απάντηση σε όσους ασχολούνται με τη διαιτησία της ΕΠΣ:

«Άλλη μια επιτυχία αλλά και επιβράβευση για την ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, δυο παιδιά από την ένωσή μας κλήθηκαν στην εθνική ομάδα παίδων για προπονήσεις.

Όλοι μπορούν να δούνε τον πίνακα με τους παίχτες που κλήθηκαν και από που προέρχονται και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παράγοντες της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών όλων  των ομάδων μας.

ΥΓ Είναι και μια απάντηση στους πουθεναδες του τοπικού ποδοσφαίρου μας που ασχολούνται με την διαιτησία της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ που έχει τριάδα στη Πρώτη κατηγορία, διαιτητή στην δεύτερη κατηγορία που είναι στον προθάλαμο της πρώτης κατηγορίας και άλλα τρία παιδιά με λαμπρό μέλλον στην τρίτη κατηγορία.

Είμαστε περήφανοι για τους διαιτητές της ένωσής μας ανεξαρτήτου ηλικίας που προσφέρουν με μικρή αμοιβή στο τοπικό πρωτάθλημά μας.

Κανένας δεν είναι ζητιάνος όταν προσφέρει τις υπηρεσίες του στο άθλημα που αγαπά έναντι συμβολικής αμοιβής είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος που προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο….»

 

X