Ξεκίνησε για 3η χρονιά το καλοκαιρινό φεστιβάλ Fiesta Voio στο Μικρόκαστρο του Δήμου Βοΐου. Οι συναυλίες της 1ης ημέρας έγιναν πόλος έλξης για κόσμο από τη γύρω περιοχή αλλά και από όλη την Ελλάδα που αποζητούν την εμπειρία του κατασκηνωτικού μουσικού φεστιβάλ.

Την αρχή έκαναν τα Χάλκινα Βοΐου με τους ιδιαίτερους ήχους τους (γνωστούς για την περιοχή) μετέδωσαν την κατάλληλη διάθεση στο κοινό, που ξεκίνησε να χορεύει σε μεγάλους κύκλους. Η βραδιά συνεχίστηκε με τους Fundracar που μας ταξίδεψαν στον κόσμο της reggae μουσικής με την απίστευτη ενέργειά τους και “Πλακωθήκαμε”, όπως επιβάλλει ο ομώνυμος δίσκος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Με πυροτεχνήματα υποδέχτηκε το φεστιβάλ, την πολυαγαπημένη Ιουλία Καραπατάκη με τη full band της, που τραγούδησε τις δικιές της, αλλά και άλλες επιτυχίες σε ένα συναισθηματικό αλλά και χορευτικό πρόγραμμα!! Η αύρα της και η ενέργειά της φοβερή, ενώ δε σταμάτησε λεπτό να χορεύει και να χαμογελάει η σύγχρονη ρεμπέτισσα που έχει καταπλήξει τα πλήθη. Αφού νιώσαμε το “Νερό στη βάρκα” και χορέψαμε με το “Έπιασε βροχή”, αποχαιρετίσαμε την καλλιτέχνιδα και τους φίλους της, για να ξεκινήσει το πάρτυ ως αργά με τον DJ Two Names!!

Δείτε βίντεο από όλους τους καλλιτέχνες εδώ:

X