Έχοντας κρατήσει για ένα ακόμα παιχνίδι ανέπαφη την εστία της και παίρνοντας βαθμό για τέταρτο σερί αγώνα, η Κοζάνη θα μπορούσε να πει κάποιος ουδέτερος παρατηρητής ότι κάνει τη δουλειά της και παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

Η εικόνα του αγώνα όμως έδειξε πως η Κοζάνη δεν ήταν τόσο καλή όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, έχασε κάποιες φορές τον έλεγχο ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, γλίτωσε από ένα «άχαστο» γκολ, αλλά σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι άδικο.

 

Κάνοντας κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και διαμαρτυρόμενοι μάλλον ορθώς για δύο(2) περιπτώσεις πέναλτι στις οποίες ο διαιτητής Κακουλίδης έκλεισε τα μάτια, η Κοζάνη έφυγε αλώβητη από το Πολύκαστρο απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, τηρώντας τον κανόνα «αν δεν μπορείς να κερδίσεις, μη χάνεις».

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε ενδεκάδα με Bogdanovic κάτω από τα δοκάρια, Πάνο στα δεξιά της άμυνας, Κοροβέση αριστερά και Τσιμπούκα, Ίτσιο στα στόπερ. Αναστασόπουλος- Νάτσος το αχώριστο δίδυμο του κέντρου, με Καλλέργη αριστερά και Σιατραβάνη δεξιά να προσπαθούν να σπάσουν από τις πτέρυγες την αντίπαλη άμυνα. Ποζατζίδης και Γραμμένος στην γραμμή κρούσης.

Η καλύτερη φάση της Κοζάνης ήταν ένα σουτ του Ίτσιου μέσα από την περιοχή το οποίο ναι μεν πανηγυρίστηκε από την κερκίδα ως γκολ, αλλά όχι από τους ποδοσφαιριστές καθώς η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα αλλά στην εξωτερική πλευρά αυτών.

Λίγο νωρίτερα παρόμοια φάση και σουτ του Ίτσιου ανακόπηκε από χέρι του αμυντικού, ενώ και σε ανατροπή του Σιατραβάνη επίσης στο πρώτο ημίχρονο ο Κακουλίδης έδειξε παίζετε, με τις φάσεις να ελέγχονται πολύ σοβαρά.

Η Κοζάνη αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο με τη φάση του αγώνα να είναι το απίστευτο τετ- α- τετ στο 60’ όταν ο επιθετικός του Απόλλωνα Πόντου, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Κοζάνης αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Άγγελος Διγκόζης προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα με την αλλαγή του Δόρρη, στη θέση του Καλλέργη, ενώ στο 82’ πέρασε και τον Καραγιάννη ο οποίος επανήλθε σε αγωνιστική δράση μετά από πολλούς μήνες απουσίας.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας ξεκίνησε με 23 λεπτά καθυστέρηση, καθώς άργησε η προσέλευση του ασθενοφόρου.

Την επόμενη αγωνιστική η Κοζάνη θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ την ΑΕ Λάρισας.

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X