Από την 1η Νοεμβρίου 2023 ξεκινά το χειμερινό μειωμένο οικιακό τιμολόγιο σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΗ και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα, το ωράριο του μειωμένου τιμολογίου χειμερινής περιόδου είναι:

15:00-17:00 και 02:00-08:00 για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων νησιών,
15:30-17:30 και 02:00-08:00 για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών.

Εκτός του μειωμένου «νυχτερινού» τιμολογίου, η ΔΕΗ έχει δημιουργήσει νέα προγράμματα για επιπλέον εξοικονόμηση κι επιβράβευση των πελατών της, στα πλαίσια της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας, κάποια από τα οποία είναι:

ΔΕΗ myΗome 4Αll: το νέο οικιακό κυμαινόμενο πρόγραμμα, για όλους τους πελάτες, που επιβραβεύονται με χαμηλότερες τιμές όταν επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Στο πρόγραμμα εντάσσεται και το όφελος της νυχτερινής χρέωσης.
ΔΕΗ myEnergy SolarNet: τα φωτοβολταϊκά συστήματα στο σπίτι αποτελούν μία λύση για εξοικονόμηση ενέργειας. Με την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού, η ενέργεια που παράγεται συμψηφίζεται με την κατανάλωση του σπιτιού, μειώνοντας σημαντικά το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
ΔΕΗ myEnergyHeatPump: οι αντλίες θερμότητας επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%, συνδυάζοντας την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας. Με την εγκατάστασή τους η ΔΕΗ προσφέρει 500€ επιβράβευση στον λογαριασμό της ηλεκτρικής ενέργειας.
ΔΕΗ myEnergy Coach: για τους πελάτες που θέλουν εξατομικευμένες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να συμβουλευτούν τον ειδικό σύμβουλο της ΔΕΗ είτε μέσω του myΔΕΗ είτε σε ένα κατάστημα ΔΕΗ.
e-SelfMetering: για τους πελάτες που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους, ενεργοποιούν την υπηρεσία, με την οποία καταχωρούν οι ίδιοι την πραγματική τους κατανάλωση.

Όσοι επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση, μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες στο 800-900-1000 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών ΔΕΗ – καθημερινά από τις 07:00 έως τις 23:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00), στο δίκτυο καταστημάτων ΔΕΗ, στο www.dei.gr και στο site του ΔΕΔΔΗΕ, www.deddie.gr.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X