Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Γιάννη Τζιούμαρη, Πρόεδρο της Τ.Κ. Βλάστης Εορδαίας.

Ο κ. Τζιούμαρης αναφέρθηκε στις ομορφιές του χωριού και πόσο αλλάζει το σκηνικό με τα χιόνια, λέγοντας πως το κρύο δεν είναι πρόβλημα, σε σχέση με τον παγετό και τις χαμηλές θερμοκρασίες, σημειώνοντας πως το τοπίο είναι «αλπικό».

Ο κ. Τζιούμαρης σημείωσε, ακόμη, ότι τα συνεργεία του δήμου και της περιφέρειας είναι επί ποδός, ρίχνοντας αλάτι και κάνοντας αποχιονισμό, τονίζοντας πως ξεκινούν πολύ νωρίς τον αποχιονισμό.

Σήμερα στο χωριό κατοικούν σαράντα άτομα, ωστόσο το Σαββατοκύριακο υπήρχε αρκετός κόσμος στο χωριό, τα ξενοδοχεία ήταν γεμάτα, υπήρξαν λεωφορεία από Κιλκίς και Θεσσαλονίκη, όπως και από κόσμο από την ευρύτερη περιοχή.

«Η Βλάστη είναι το μοναδικό τουριστικό χωριό του Δ. Εορδαίας, για να μην πω του Ν. Κοζάνης», είπε ακόμη, λέγοντας πως το χωριό έχει δύο καταλλύματα, δύο εστιατόρια, δύο καφέ και μπορεί όποιος έρθει να περάσει καλά, κάνοντας και εκδρομές γύρω – τριγύρω.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X