Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Γιάννη Καραβασίλη, Αντιδήμαρχο Ενέργειας, Μετάβασης και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Εορδαίας.

Ερωτηθείς για το σκέλος της ενέργειας, της μετάβασης και της αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας προς όφελος της ανάπτυξης της περιοχής, ο κ. Καραβασίλης, αρχικά, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρόταση, σημειώνοντας ότι ήταν επιλογή του την προηγούμενη τετραετία να μην πάρει θέση.

Προσέθεσε πως το αντικείμενο το γνωρίζει αρκετά καλά, λέγοντας πως αναμένει τις αρμοδιότητες και το πνεύμα που τον διέπει είναι ότι «μέσα από συλλογική προσπάθεια, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα τέτοιο σχέδιο που τα επόμενα χρόνια να βγάλει μπροστά τον δήμο Εορδαίας, που να είναι αναπτυξιακό, να δημιουργεί θέσεις εργασίας και μια κοινωνικότητα. Θα μπούμε σε μια επιθετική πολιτική, σε επίπεδο προτάσεων και θέσεων και θα απαιτήσουμε για την περιοχή αυτά που της ανήκει, αυτά που χρόνια ολόκληρα έδωσε σε όλη τη χώρα. Μετά την λιγνίτη εποχή, βίαιη ή αναίτια, εμείς δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα, και θα πρέπει να αφήσουμε πίσω ένα αναπτυξιακό αποτύπωμα στο Δήμο Εορδαίας».

Για τη δημοτική περιουσία και πόσο μπορεί να αξιοποιηθεί , ο κ. Καραβασίλης τόνισε πως προέχει η καταγραφή και μετά η αξιοποίηση.

Β.Σ.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X