Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, στον ποδοσφαιρικό παράγοντα Σάββα Σαλτσίδη, κρίνοντάς τον υπαίτιο για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστο Σάββα.

Η υπόθεση που σερνόταν για πολλά χρόνια, έκλεισε σε πρώτο βαθμό(σ.σ. υπάρχει δικαίωμα έφεσης), με την απόφαση του δικαστηρίου να αθωώνει παράλληλα τους Νέστωρα Μητσιάκο και Νίκο Καρανίκο, οι οποίοι επίσης κάθισαν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στο δικαστήριο βρέθηκε ως μάρτυρας και ο νυν Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου, ο οποίος με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος από τις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

«Αυτή είναι η απάντηση στους πουθενάδες του τοπικού ποδοσφαίρου που ψευδομαρτυρώντας σε καταθέσεις προσπαθούν να αναδειχθούν από την αφάνεια που θα βρίσκονται για πάντα.

Έρχεται βέβαια η δικιά τους σειρά μετά το 1 έτος φυλακή που έφαγε χθες ο εμπνευστής της ανωμαλίας θα πληρώσουν και αυτοί τα ψέματα και τις συκοφαντίες που μοιράστηκαν με αυτόν τον κύριο».

X