Η ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Πτολεμαΐδας, διεξήχθη σε κλίμα έντονης συγκίνησης την Πέμπτη 7/12/23 στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών αρχών εκκαιδευτικών φορέων και των γονέων των αποφοίτων .

Η ευχή για “καλή σταδιοδρομία” συνόδευσε τις απόφοιτες , για τις οποίες ήταν μία ιδιαίτερη σημαντική στιγμή για την ευόδωση των στόχων τους , αλλά και για τους εκπαιδευτικούς που απόλαυσαν τους καρπούς της διδασκαλίας τους μέσα από την αγαστή τους συνεργασία , καθώς και από την εμπειρία τους στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Οι 69 Απόφοιτες ορκίστηκαν σε δύο γκρουπ, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησαν ο π. Πρόεδρος και στυλοβάτης του ΤΕΙ Μαιευτικής Σεραφείμ Σαββίδης , ο Πρύτανης Θεόδωρος Θεοδουλίδης με ιδιαίτερα θερμά λόγια , η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστασία Πράπα, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά και οι Καθηγητές , που μίλησαν από καρδιάς, ενώ παρόντες ήταν ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας Σπύρος Τάσιος, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Δημήτρης Κυφωνίδης , Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων.

Απόφοιτοι και Εκπαιδευτικοί “έζησαν” το απόσταγμα των προσπαθειών τους με στόχο την ανάπτυξη και μετάδοση των γνώσεών τους , κατά την επαγγελματική τους εξέλιξη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αποφοίτους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα χρόνια της φοίτησής τους ,καθώς και στους εκπαιδευτικούς που παρήχαν ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό έργο δίνοντας στους σπουδαστές τις απαραίτητες γνώσεις ,ώστε να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία , αλλά και στους γονείς που στάθηκαν κοντά στα παιδιά τους!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X