Μετά από ένα καλό σε ποιότητα παιχνίδι που έγινε στο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» στην Πτολεμαΐδα Εορδαϊκός και Λευκίμμη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Ο Εορδαϊκός για ακόμα ένα παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ και ήταν αναγκασμένος να «κυνηγά» την ανατροπή την οποία όμως δεν την ολοκλήρωσε.

Ο Εορδαϊκός έχει παράπονα από την διαιτητή τόσο για το τουλάχιστον αυστηρό πέναλτι που έδωσε εις βάρος του όσο και για ένα που δεν έδωσε υπέρ του σε χέρι αμυντικού της Λευκίμμης.

Ο Εορδαϊκός στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή αλλά τις πιο κλασικές ευκαιρίες τις είχαν οι φιλοξενούμενοι αλλά στην επανάληψη πίεσε με μια Λευκίμμη να είναι κλεισμένη όλη πίσω και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις και κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση.

Φάσεις και γκολ

Στο 9ο ο Γαστεράτος έφυγε στη πλάτη της άμυνας πλάσαρε αλλά ο Δημητριάδης απέκρουσε. Στο 17ο σουτ του Γκαϊτόρ ελάχιστα έξω ενώ στο 26ο σουτ Τσοπανά η μπάλα βρήκε κάπου και ο Δημητριάδης πρόλαβε και μπλόκαρε λίγο πριν τη γραμμή.

Στο 30ο λάθος συννενόηση, Παπανικόπουλου -Πούλιου ο Γαστεράτος βγήκε μόνος απέναντι στον Δημητριάδη αλλά το πλασέ του ήταν πολύ κακό και άστοχο.

Στο 38ο ο Μαστοράκης έκλεψε τη μπάλα από το Σιδηρόπουλο μέσα στη περιοχή και έπεσε (πολύ εύκολα). Ο διαιτητής χωρίς να διστάσει υπέδειξε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κωστακιώτης.

Στο 47ο σουτ Μαστοράκη απέκρουσε ενστικτωδώς ο Δημητριάδης. Στο 60ο σουτ του Παπανικόπουλου άουτ και στο 63ο κόρνερ Γκάϊτορ κεφαλιά Χάιτα άουτ.

Στο 77ο σουτ του Κουνάβα η μπάλα βρήκε το χέρι του Γρηγοριάδη ο διαιτητής δίπλα στη φάση δεν έδωσε τίποτα και στην επόμενη φάση εκτέλεση φάουλ του Αιχλαλωτίδη δύσκολα απέκρουσε ο Παγκράτης.

Στο 83ο σουτ Αιχμαλωτίδη απέκρουσε ο Παγκράτης και ο Παπαζήσης από κοντά με δυνατό σουτ ισοφάρισε.

Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Παπάς (50ο Αιχμαλωτίδης), Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης, Παπανικόπουλος (63ο Χάιτας), Νίκολι,, Γκάϊτορ, Marcon (63ο Παπαζήσης).

Διαιτητής: Μαγγιώρος

Βοηθοί: Ευαγγέλου -Γκέλης (Όλοι του Σ.Δ. Ηπείρου)

Κίτρινες είδαν οι Κωστακιώτης, Σιδηρόπουλος, Παπάς, Δημητριάδης.

 

Α. Ε. Λευκίμμης: Παγκράτης, Mocovlla, Κουλαλής – Πέτσας, Μπάλος, Τσοπανάς (53ο Τσιρλίδης), Μαστοράκης (66ο Μουζακίτης), Βασσάκης, Κωστακιώτης, Ζέρβας, Γαστεράτος (78ο Νίτας), Γρηγοριάδης (78ο Βασιλάκης).

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X