Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Εορδαϊκός στην Καστοριά απέναντι στην τοπική ομάδα χάρη σε ένα γκολ του Αιχμαλωτίδη στο 50ο μετά από κόρνερ του Κουνάβα.

Ο Εορδαϊκός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ δυνατή  ομάδα και έδειξε ότι άφησε πίσω για τα καλά την «κακή παρένθεση» του Κατσικά.

Οι παίκτες του Νίκου Κατακαλίδη όπως και στην Άρτα έπαιξαν με ψυχή και πάθος και πήραν τη νίκη που τους ανεβάζει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 8ο καλό σουτ τού Τσάκνη έφυγε άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι τού Χατζησάββα.

Στο 13ο’ σωτήρια επέμβαση τού Μαγγίζη σε σουτ τού Παπανικολόπουλου ενώ 2 λεπτά μετά  κεφαλιά τού Πάλλα αποκρούει πάνω στην γραμμή ο Χατζησάββας.

Στο 29ο σουτ τού Τσελεπή μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία ο Χατζησάββας. Στο 33ο πολύ καλή απόκρουση τού Τσαρούχα στην δεξιά του γωνία σε σουτ τού Μάϊλαντ.

Δύο λεπτά μετά σωτήρια επέμβαση τού Ντινόπουλου πάνω στην γραμμή και 10 λεπτά μετά ο Χατζησάββας είχε απάντηση σε σουτ του πρώτου.

Ο Εορδαϊκός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και η εμφάνιση του αυτή ανταμείφτηκε στο 50ο όταν ο Αιχμαλωτίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κουνάβα άνοιξε το σκορ ενώ λίγο νωρίτερα κεφαλιές από Μανακίτσα και Πάλλα δεν βρήκαν στόχο.

Στο 65ο τρομερή απόκρουση Χατζησάββα σε σουτ του Τσελέπη και πέντε λεπτά μετά  μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό όταν πλασέ τού Παπαζήση η  μπάλα βρήκε το  αριστερό κάθετο δοκάρι τού Τσαρούχα ενώ λίγο μετά κεφαλιά του Μαγγίζη άουτ.

Στο 74ο σουτ του Γκέγκα από καλή θέση πέρασε ψηλά άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Μαγγίζη 10 λεπτά μετά όπως και του Τσάνι στο 88ο.

Διαιτητής: Μαυρίδης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)

Βοηθοί: Μπογιατζόγλου Απόστολος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)- Μητρόπουλος Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Γκέγκας, Μωυσιάδης, Τσάκνης, Παπαγεωργίου(70′ Κυριάκος), Μανακίτσας, Πάλλας(75’Παπουτσίδης), Ντινόπουλος(61′ Κωνσταντίνου), Τσάνι, Τσελεπής.

ΕΟΡΔΑΪΚΌΣ: Χατζησάββας, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας (50ο λ.τ. Παπαζήσης), Μπαλίτσας, Παπάς, Αιχμαλωτίδης, Παπαδόπουλος (78ο Τσαγκαλίδης), Παπανικόπουλος, Νίκολι, Μέϊλαντ, Τοπάλης (65ο Κοντογουλίδης).

 

Τα αποτελέσματα:

ΑΕ Λευκίμμης – Αστέρας Πετριτή 1-1 (20′ Γρηγοριάδης / 48′ Ρουμελιώτης)

Καστοριά – Εορδαϊκός 0-1 (50′ Αιχμαλωτίδης)

Ζάκυνθος – ΓΑΣ Σβορώνος  2-2 (80′ Ντούκας, 90+6′ Νικολόπουλος / 32′-63′ Κυπαρίσσης)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Νέα Αρτάκη 1-0 (52΄ Κριεμάδι)

Πιερικός – ΑΕ Κιλελέρ 1-0 (63′ Καλαϊτζής)

Θύελλα Κατσικά – Τρίκαλα 0-0

Αναγέννηση Άρτας – Αστέρας Σταυρού 1-0 (24′ Μανιώτης)

ΠΟ Φήκης – Θεσπρωτός 0-3 α.α.

Μαγνησιακός – Βατανιακός 0-3 α.α.

 

Δείτε τη βαθμολογία εδώ

Η επόμενη αγωνιστική:

 

Αστέρας Πετριτή-Εορδαϊκός

Θεσπρωτός-Α.Ε. Λευκίμμη

ΓΑΣ Σβορώνος-Καστοριά

Α.Ο. Νέας Αρτάκης-Π.Ο. Φήκης       3-0 α.α.

Βατανιακός-Ζάκυνθος

Α.Ε. Κιλελέρ-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Α.Ο. Τρικαλα-Μαγνησιακός 3-0 α.α.

Αναγέννηση Άρτας-Πιερικός

Αστέρας Σταυρού-Θύελλα Κατσικά

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X