Νίκη ανάσα για την συνέχεια πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα ο Εορδαϊκός ο οποίος για την 11η αγωνιστική κέρδισε το πολύ καλό Κιλελέρ με 1-0.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Σκόρερ και σε αυτή τη νίκη που ήταν η 2η στο πρωτάθλημα ο Νίκολι για έναν Εορδαϊκό που ήξερε πολύ καλά πως αν δεν κέρδισε τα πράγματα θα γινόντουσαν πολύ δύσκολα αν και βρισκόμαστε μόνο στην 11η αγωνιστική.

Οι περίπου 150 φίλαθλοι που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» είδαν έναν Εορδαϊκό να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να ανοίγει το σκορ πολύ νωρίς.

Από εκεί και μετά όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη της άμυνας του Εορδαϊκού δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στο Κιλελέρ που πίεσε χωρίς όμως να πετύχει κάτι θετικό και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και πανηγυρίστηκε έντονα από παίκτες και φιλάθλους.

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Εορδαϊκός σε άλλα παιχνίδια που δεν κέρδισε ήταν πολύ καλύτερος αλλά το μόνο σίγουρο είναι στο ποδόσφαιρο μοναδικό ρόλο παίζουν τα γκολ και όχι να παίζεις όμορφο ποδόσφαιρο που δεν συνοδεύεται από θετικό αποτέλεσμα.

Η νίκη αυτή σίγουρα θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα της Πτολεμαΐδας να δει τη συνέχεια με πολύ διαφορετικό «μάτι».

Φάσεις-γκολ

Στο 2ο ο Παπανικόπουλος μπήκε από δεξιά στη περιοχή αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και κόπηκε.

Στο 11ο ο Μάϊλαντ μπήκε από αριστερά και τη κατάλληλη στιγμή έδωσε στον αμαρκάριστο Νίκολι που από κοντά έκανε το 1-0.

Στην επόμενη φάση το σουτ του Τοπάλη δεν βρήκε στόχο ενώ στο 25ο γυριστό σουτ του Τσακίρη βρήκε κάπου και πέρασε ελάχιστα έξω κόρνερ και από την εκτέλεση του κεφαλιά του ίδιου άουτ.

Στο επόμενο λεπτό σέντρα Θ. Παπαγεωργίου κεφαλιά Κατσαμάγκα άουτ και στο 27ο σουτ του Μάϊλαντ απέκρουσε ο Μισιρλής.

Στο 37ο κόρνερ του Θ. Παπαγεωργίου ο Κατσαμάγκας ολομόναχος στη μικρή περιοχή θα πιάσει τη κεφαλιά με το Δημητριάδη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 44ο σέντρα Μπαρούτα ο Κατσαμάγκας ολομόναχος και πάλι στη μικρή περιοχή δεν θα βρει όπως θέλει τη μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 57ο σουτ Αιχμαλωτίδη από πολύ καλή θέση άουτ.

Στο 65ο Μάϊλαντ έκλεψε τη μπάλα από δεξιά μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά ο Αντωνίου έβαλε σωτήρια τη κόντρα και γλύτωσε την εστία του.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ:Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πούλιος, Παππάς (39ο Κουνάβας), Γροσδάνης, Μπαλίτσας Αιχμαλωτίδης (81ο Κοντογουλίδης), Παπανικόπουλος, Μάϊλαντ (86ο Ντερβίσι), Τοπάλης (81ο Μαρκόν), Νίκολι.

Διαιτητής: Μαργαρίτης (Σ.Δ. Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μιχάλας- Γραμμένος (Σ.Δ. Κέρκυρας)

Κίτρινες είδαν οι Αιχμαλωτίδης, Γροσδάνης, Μπαλίτσας , Κουνάβας.

AE Κιλελέρ: Μισιρλής, Παπαγεωργίου Β. (71ο Ελέζι), Μπαρούτας (71ο Χατζής), Φουρκιώτης, Αντωνίου, Αλτάνης (58ο Χατζησαββίδης), Τσακίρης, Παπαγεωργίου Θ., Κατσαμάγκας ,Σούμπασης (58ο Χασομέρης), Βαγενάς

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X