Η εκπομπή ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε τον Βασίλη Δεληγιάννη, υπεύθυνο του GSN SPA που λειτουργεί στην Πτολεμαΐδα.

Ερωτηθείς για το πώς πήρε την ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ο ίδιος απάντησε πως η υποδομή υπήρχε ήδη και λειτουργεί στο κέντρο υποκατάστασης IASIS,  με τον ίδιο να είχε ξεκινήσει από το κομμάτι του Personal και group training, θέλοντας να συνδυάσει το πώς λειτουργεί ένα γυμναστήριο με την αποκατάσταση. Και ως μασέρ ο ίδιος είχε την υποδομή να το σκεφτεί, και θέλοντας με φιλοδοξία να κάνει κάτι που δεν υπάρχει στην πόλη το υλοποίησε.

Spa σημαίνει χαλάρωση με μια πιο ευρεία έννοια, με το GSN SPA να προσφέρει spa, εσωτερική πισίνα, σάουνα, κρυοθεραπεία (μετά τη σάουνα κάνεις κρύο ντους, κάτι που βάζει το διαγωνισμό σε διαδικασία αποτοξίνωσης, ενώ στην εν λόγω θεραπεία μπαίνει κανείς στην πισίνα του κέντρου σε ενδεδειγμένη θερμοκρασία. ), αλλά και δύο τύπου μασάζ.

Ο κόσμος βγαίνει από το spa ενθουσιασμένος και οι περισσότεροι που ήθελαν μια τέτοια το χαλάρωση αναζητούσαν αλλού λ.χ. στα Πόζαρ. Ενώ στο σπα θα μπουν και άλλα είδη όπως νέου τύπου μασάζ (μασάζ στο σπίτι από φυσικοθεραπευτή), τζακούζι κ.α.

Οι υποδομές του σπα δεν σχετίζονται άμεσα στο αθλητικό κομμάτι, αν και μπορεί να αναλάβει αθλητές, με τους υπεύθυνους να στοχεύουν στον απλό άνθρωπο, σημειώνει ο Βασίλης.

Όποιος μπαίνει στο σπα στόχος είναι να βγαίνει χαλαρωμένος, με το κάθε τι να στοχεύει στο να χαλαρώσει τον πελάτη που μπαίνει μέσα.

Εκτός από μασάζ, σάουνα, πισίνα, σε όλα αυτά μπορεί κάποιος να κάνει συνδυαστικά πακέτα με την παρέα του, ενώ έχει δημιουργηθεί και μηνιαίο πακέτο όπου μπορεί κανείς να κάνει όποιο συνδυασμό υπηρεσιών θέλει, με 15% έκπτωση, για 4 φορές το μήνα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X