Ο Σλάβισα Μπογκντάνοβιτς είναι ο εκλεκτός της Κοζάνης για να συμπληρώσει το παζλ των τερματοφυλάκων της φετινής χρονιάς, με τον Βόσνιο πορτιέρο να βρίσκεται ήδη στην πόλη και να τρέχει όλα τα διαδικαστικά με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Μπογκντάνοβιτς είναι ένας πανύψηλος τερματοφύλακας που κοιτάει τον κόσμο από τα 1,93μ. ενώ έχει γίνει γνωστός στο ελληνικό κοινό από την εμφάνιση του στο ΑEK – Βελέζ Μόσταρ 1-0 (2-3 στα πέναλτι) στο ΟΑΚΑ στις 29/7 για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Τότε είχε βάλει stop στους παίκτες της ΑΕΚ δίνοντας την πρόκριση στην πρώην ομάδα του, ενώ να σημειωθεί πως μετά από μία σύντομη περιπέτεια στη Σαουδική Αραβία, επέλεξε την Κοζάνη για επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 29χρονος Βόσνιος έχει παίξει σε πάρα πολλές ομάδες της Σερβίας και ουσιαστικά είναι η λύση της Κοζάνης μετά τη μη ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος τελικά κατέληξε σε ομάδα του Ισραήλ.

Πλέον ο Άγκελος Διγκόζης βάζει έναν καλό πονοκέφαλο στην καθημερινότητά του καθώς θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Βόσνιο, τον Τάσο Καραγκιόζη που σήκωσε το βάρος του πρωταθλητισμού πέρυσι αλλά και των πρώτων εμφανίσεων της φετινής χρονιάς, αλλά και τον Πρόδρομο Μπλατσιώτη ο οποίος όποτε κλήθηκε να βοηθήσει ανταπεξήλθε επάξια.

Πάντα στην ομάδα παραμένει ο νεαρός Θανάσης Μπίκος, ο οποίος πλέον έχει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ είναι δεδομένο πως θα ενισχύσει την Κ-19 στις υποχρεώσεις της.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X