Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την ρατσιστική «επίθεση» που δέχτηκε ποδοσφαιριστή του αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού με τον ΠΑΟ Κοίλων εξέδωσε η ομάδα του Βελβεντού.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Σε αυτή αναφέρει:

«Καταδικάζουμε τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από τον πρόεδρο της ομάδας ΠΑΟΚ Κοίλων και ζητάμε άμεσα τη δημόσια συγγνώμη του.

Είναι αδιανόητο να ακούγονται ρατσιστικά σχόλια σε μια γιορτή ποδοσφαίρου και κυρίως από Πρόεδρο Ακαδημιών με παιδιά όλων των ηλικιών και διαφορετικών εθνικοτήτων.

Ντροπή και μόνο ντροπή.

Αναμένουμε από την ΕΠΣ Κοζάνης να λάβει αυστηρά μέτρα απέναντι σε τέτοιες ρατσιστικές συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται»

Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τις δηλώσεις του ο Κώστας Ευαγγελόπουλος τονίζοντας ότι κάτι τέτοια γεγονότα δεν αρμόζουν στον αθλητισμό και την κοινωνία.

 

Να σημειώσουμε πως το συμβάν έλαβε χώρα αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού για το κύπελλο της ΕΠΣ Κοζάνης ανάμεσα στον ΠΑΟ Κοίλων και του Βελβεντού ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Δούμα στο 68ο και ενώ έπαιζαν με 10 από το 59ο λόγω αποβολής του Μέτκο για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 96ο με τον Αθανασιάδη.

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: Γρηγοριάδης, Ντούκα, Ποσινακίδης (70’ Μαμκρίδης), Ζιώγας, Μαντώς, Κυπίρτογλου, Νικολαΐδης, Σαλονικίδης (86’ Καρυπίδης), Σαμαράς (86’ Σαμαράς), Αθανασιάδης, Γιαμουρίδης (60’ Παπανικόπουλος)

Α.Σ.Βελβεντό: Τσέλιος, Μέτκο, Πασχαλίδης, Λαμπρογιώτας (61’ Λαμπρογιώτας), Θώμογλου, Τζούτζας, Μουλασιώτης, Παπαδόπουλος, Γούτας, Σαββούδης (83’ Καρούζος Π.), Δούμας (93’ Καρούζος Α.)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X