Με στόχο να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από τέσσερα(4) 90λεπρα αφλογιστίας και να πάρει μια πολύτιμη νίκη η Κοζάνη, υποδέχεται το Σάββατο στις 3μ.μ. τη Νίκη Βόλου στο ΔΑΚ στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον Α’ Όμιλο.

Η Κοζάνη έχοντας στην πλάτη της το θετικό αποτέλεσμα με το Λεβαδειακό στην έδρα της και την εξαιρετική εμφάνιση με το Μακεδονικό στην Ευκαρπία που όμως δε συνοδεύτηκε με νίκη, θέλει να πατήσει σε ότι έχτισε μέσα στα πρώτα ματς του 2024 και να πάρει την πολυπόθητη νίκη την οποία αγνοεί από το Νοέμβριο και τον αγώνα με τον Καμπανιακό στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άγγελος Διγκόζης μετράει ξανά τις απουσίες του, με τους τραυματίες Κοροβέση, Κανούλα, Τζιμόπουλο και τον Ίτσιο που προστέθηκε την περασμένη Κυριακή, πιστεύει όμως σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κληθούν να παίξουν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία επίσης αναζητά βαθμούς.

Η Νίκη Βόλου είναι μία από τις ομάδες που η Κοζάνη κέρδισε και μάλιστα εκτός έδρας, τον Οκτώβρη στο ουδέτερο και κεκλεισμένων των θυρών της Καρδίτσας, με το υπέροχο γκολ του Δημήτρη Γραμμένου ο οποίος επιστρέφει κανονικά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Στα μεταγραφικά η Κοζάνη έχει στοχεύσει κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες ή και ώρες.

Ντύσου «Κοζάνη»

Τα τελευταία χρόνια που η Κοζάνη επέστρεψε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων με την άνοδό της στη Super League 2, δεν ήταν λίγοι όσοι αναζητούσαν αναμνηστικά της ομάδας, φανέλες, φόρμες και οτιδήποτε άλλο υλικό με το οποίο ντύνεται το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η συνεργασία μάλιστα με την κορυφαία εταιρεία αθλητικού υλικού «Macron» κέντρισε πολλά βλέμματα και πλέον οι φίλοι της Κοζάνης έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους προϊόντα μέσα από την ιστοσελίδα https://clubshop.macron.com/thessaloniki/kozani-fc/kit-top-up?fbclid=IwAR2sWUHMYHQOiawoxnRTWRlVJxnsNEl33v_s8q2-ZML1D85Llejudl3rVbg σε πολύ καλές τιμές.

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X