Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Αχιλλέα Ευσταθίου, Εκπαιδευτικό – Αθλητή.

Ο ίδιος έτρεξε 142 χιλιόμετρα, με συνολικά 3.300 υψομετρικά, μέσα στα σκοτάδια του Ταΰγετου, μέσα σε 20 ώρες και 07 λεπτά στον Δρόμο των Αθανάτων.

Η πρώτη ενασχόλησή του με τα αθλητικά ήταν στον αγώνα του Προφήτη Ηλία στην Ασβεστόπετρα προ ετών και επειδή του άρεσε, ξεκίνησε να κάνει περιπατητικές διαδρομές, ξεκίνησε να τρέχει και πλέον έτρεξε 142 χιλιόμετρα στην Πελοπόννησο, ως αποτέλεσμα σωματικής και ψυχικής άσκησης.

Στον αγώνα συμμετείχαν 120 αθλητές, συμμετέχοντας σε δύο διαδρομές, με τον ίδιο να περιγράφει την εμπειρία του, τις στάσεις που έκανε για να ενυδατωθεί και να φάει καθώς δεν μπορούν να βγουν τόσα χιλιόμετρα χωρίς να έχεις ενέργεια.

Περιέγραψε την εμπειρία του, λέγοντας πως δεν φοβήθηκε στιγμή, λέγοντας πως για να το κάνει κάποιος αποκλειστικά και σε επαγγελματικό επίπεδο χρειάζεται αρκετό χρόνο για να κάνει εντατική προσπάθεια, αλλά και στήριξη από χορηγούς.

“Ήταν μια εμπειρία ζωής και θα μείνει χαραγμένη για πάντα. Έτρεξα δίπλα σε ανθρώπους διπλάσιας ηλικίας από εμένα και προσπαθούσαν. Είναι κάτι προσωπικό, αλλά προσπαθώ να δείξω στον κόσμο, ότι μπορείς να το καταφέρεις αν το πιστέψεις στον εαυτό σου”, λέει χαρακτηριστικά, μιλώντας για το κίνητρο που πρέπει να δοθεί σε όλους να αθλούνται.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X