Αύξηση κατά 62,5% στην τιμή της Τηλεθέρμανσης για τους καταναλωτές – Από τα 40 στα 65 ευρώ η μεγαβατώρα

Απαντήθηκε το βασικό ερώτημα των καταναλωτών για την τιμή της Τηλεθέρμανσης από το Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά σε Συνέντευξη Τύπου που έδωσε το πρωί της Πέμπτης 17/10 στα τοπικά ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η τιμή πώλησης της μεγαβατώρας από τη ΔΕΤΗΠ στους καταναλωτές, θα σημειώσει αύξηση από τα 40 ευρώ στα 65, που αφορά αύξηση κατά 62,5%.

Ερωτηθείς, ο κ. Πλακεντάς, δήλωσε ότι λόγω σταθερότητας στα κόστη παραγωγής και με βάση τα έως τώρα δεδομένα, δεν φαίνεται να υπάρξουν σύντομα μεταβολές σε αυτή την τιμή για τους καταναλωτές.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X