Περισσότερες εμφανίζονται στο μητρώο ΓΕΜΗ οι εν λειτουργία επιχειρήσεις της περιοχής σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Το ισοζύγιο εγγραφών διαγραφών είναι θετικό, κατά 233 επιχειρήσεις και περίπου 2% ποσοστιαία..

Συγκεκριμένα την Πρωτοχρονιά του 2023 ήταν εγγεγραμμένες 11.552 λειτουργούσες επιχειρήσεις και την Πρωτοχρονιά του 2024, 11785 επιχειρήσεις.

Σε ότι αφορά τις νομικές μορφές των επιχειρήσεων και τις κατηγορίες αυτών, την Πρωτοχρονιά του 2024 έχουμε 10 περισσότερες ανώνυμες εταιρείες σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, 93 περισσότερες ατομικές επιχειρήσεις, 30 περισσότερες ετερορρυθμες εταιρειες, 4 περισσότερες ΕΠΕ και 82 περισσότερες ΙΚΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καταγράφονται κατά 9,5% περισσότερες Ετερόρρυθμες Εταιρίες, ενώ επίσης καταγράφονται και και 9% περισσότερες ΙΚΕ σε σχέση με τις αρχές του 2023.

Σημείωση σύνταξης για τους αναγνώστες του E-PTOLEMEOS.GR: Στην επεξεργασία των δεδομένων είχε αρχικά γίνει εκ παραδρομής λάθος σε σχετική πρωινή ανάρτηση. Λάθος το οποίο διορθώσαμε και επανήλθαμε εκ νέου με τα σωστά στοιχεία, που φιλοξενούνται στην παρούσα ανάρτηση. Ζητούμε την κατανόηση των αναγνωστών.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X