Χιλιάδες ένστολοι συγκεντρώθηκαν στο ύψος της Παλαιάς Βουλής την Δευτέρα και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή, θέλοντας να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους μετά τα θλιβερά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός αστυνομικού και τον σοβαρό τραυματίσμό ενός ακόμη.

Χιλιάδες ένστολοι από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν έξω από την Παλιά Βουλή και μέσω της οδού Σταδίου πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα θέλοντας να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους επειδή το επάγγελμά τους δεν έχει θεσμοθετηθεί ως επικίνδυνο.

Στη συγκέντρωση το “παρών” έδωσε αντιπροσωπεία μελών από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, καθώς και την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, που με μηνύματά τους στα social media τονίζουν χαρακτηριστικά:

“Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης έδωσε για ακόμα μια φορά δυνατο παρόν στην πορεία μας προς την Βουλή των Ελλήνων, ζητώντας την θωράκιση και την θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος μας ! Ευχή όλων μας να μην υπάρξει νεκρός συνάδελφος ξανά ….”

“Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  συμμετείχε με συνέπεια σε έναν ακόμη αγώνα για την αναγνώριση του επικίνδυνου και ανθυγιεινόυ επαγγέλματος μας από την πολιτεία.”

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X