Μετά το Μυστήριο του Γάμου, όπως συνηθίζεται, ακολουθεί η 1η μεταγαμήλιος αναμνηστική φωτογραφίας, στην έξοδο του Ιερού Ναού , στην οποία συμμετέχουν, γονείς, συγγενικά και φιλικά πρόσωπα και ως ίθειστε … ορισμένοι λάτρες του φακού της φώτο..
Η φώτο μας μας στην έξοδο του Μητροπολιτικού Ναού της Καστοριάς, μετά την τέλεση του Μυστηρίου του γάμου και τις ευχές του Ιερατίου του Ναού και των προσκεκλημένων, ακολουθεί η αναμνηστική φώτο της στενής ομήγυρης, νύφης και γαμπρού.
Από αριστερά στη διακρίνουμε : Τον πατέρα της Νύφης, Γεώργιο Αμαραντίδη, επιφανής προσωπικότητα του Πόντου και της Καστοριάς, όπου μετοίκησε, τον πατέρα του γαμπρού και συμπολίτου μας, Μελανοφρύδη Παντελή, γνωστή προσωπικότητα του Πνεύματος, με πλούσιο συγγραφικό έργο, τόσο σε βιβλία, όσο και σε δημοσιεύματα τοπικού και γενικού ενδιαφέροντος, το 4° κεφαλάκι πίσω, ο συμμαθητής και παιδικός φίλος του γαμπρού , Παπάνας Ηλίας, οι νεόνυμφοι, Μελανοφρύδης Κίμων -Βασικό Διοικητικό-οικονομικό στέλεχος της κραταιάς Ενώσεως.
Γεωργικών Συνεταιρισμών Πτολεμαΐδος και Αμαραντίδου-Μελανοφρύδου Μαρία και δίπλα η κουμπάρα τους, Σγούντα Ειρήνη και.. κάπου στο μέσον, η μικρότερη αδελφή της νύφης, Έλλη.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X