Από την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία για την υποψηφιότητά της με το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, η Πίστη Κρυσταλλίδου.

“Η Καρδιά μου είναι πάντα με την Πτολεμαΐδα, το Ν. Κοζάνης και τη ΝΔ. Προσπαθούσα όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία μου στ ακοινά να σας κάνω υπερήφανους. Κουβαλάω και το δικό σας όνομα, κουβαλάω το καθαρό όνομα μου μου έδωσε ο πατέρας μου. Ξέρω ότι η μάχη είναι δύσκολη αλλά έχω αποδείξει ότι μπορώ να αγωνίζομαι”, είπε μεταξύ άλλων με λόγια συγκίνησης, απευθυνόμενη στον κόσμο που βρέθηκε στην “Κανελόριζα” το απόγευμα της Δευτέρας για να τη στηρίξει.

Κάλεσε τον κόσμο να ενημερώσει τους γνωστούς τους για την υποψηφιότητά της, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την ίδια ότι εκπροσωπεί την περιοχή της στη μεγάλη αυτή μάχη, λέγοντας επίσης:

“Ξεκινάω σήμερα την προεκλογική μου εκστρατεία από την Πτολεμαΐδα, τη πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, μετά την τιμητική πρόσκληση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετάσχω ως υποψήφια στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί στο κάλεσμα φίλων, συγγενών και ανθρώπων που με γνωρίζουν ανταποκρίθηκαν όλοι. Τους ζήτησα να μου δώσουν δύναμη για αυτή την πολύ δύσκολη μάχη που έρχεται, αλλά εγώ ξέρω να αγωνίζομαι, ξέρω να προσπαθώ και θα προσπαθήσω να τους κάνω όλους υπερήφανους”.

Το λόγο πήραν μεταξύ άλλων, ο πατέρας της Πολύβιος (λέγοντας πως κουβαλάει ένα καθαρό όνομα και τις συμβουλές από τον πατέρα της για να κρατάει ψηλά τον εθελοντισμό), ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος (λέγοντας πως είναι χαρά και τιμή για την περιοχή η υποψηφιότητά της), ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς (σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως είναι  πολύ δύσκολο να καταφέρει κάποιος να διακριθεί στην Αθήνα και είναι αιτία καλού όλη η προσπάθειά της). Ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Λυσσαρίδης τόνισε πως θα δώσουν όλοι τη μάχη για να πάει καλά και να δυναμώσει η υποψηφιότητά της. Η π. βουλευτής ΝΔ και π. δήμαρχος Βίκυ Βρυζίδου ευχήθηκε να έχει μια άξια πορεία και νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ Αμυνταίου Ιορδάνης Μπάντης εξήρε το έργο και τον εθελοντισμό της.

Στο πλευρό της βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος που θέλησε να τη στηρίξει, με στόχο μια καλή προεκλογική μάχη και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

X