Από την Οργάνωση της Αιανής η οποία ήταν η πρώτη τοπική του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης το Δεκέμβριο του 1974, κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές στις 6 Οκτωβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μια άκρως συμβολική κίνηση.

Ο ίδιος αφού επισκέφθηκε την περιοχή και απόλαυσε ένα χαλαρό τσίπουρο στην κεντρική πλατεία της Αιανής, βρέθηκε στα γραφεία της Οργάνωσης Αιανής τα οποία επαναλειτούργησαν πριν ένα χρόνο και έστειλε το μήνυμα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ:

«Τον Δεκέμβρη του 1974 άνοιξε στην Αιανή Κοζάνης το πρώτο γραφείο τοπικής οργάνωσης στο νομό. Έναν χρόνο πριν, η Τοπική Οργάνωση Αιανής άνοιξε το γραφείο της ξανά. Ήταν ένα από τα πολλά γραφεία του ΠΑΣΟΚ που άνοιξαν σε κάθε γωνιά της χώρας.

Είμαι εδώ σήμερα, την ημέρα κατάθεσης των υπογραφών στήριξης, για έναν απλό συμβολικό λόγο. Για να τιμήσω τα χιλιάδες απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ που έμειναν στα δύσκολα και σήμερα μπαίνουν μπροστά στους νέους νικηφόρους αγώνες της παράταξης, μαζί με τα 24.810 μέλη του ΠΑΣΟΚ και τα 170 μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους.

Στις 6 και 13 Οκτώβρη θα είναι ο πρώτος σταθμός στην πορεία νίκης που έχουμε χαράξει με ορίζοντα τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Μαζί θα τα καταφέρουμε!»

 

X