Η  πρώτη επίσκεψη, της Δημοτικής μας αντιπροσωπείας, που ταξίδευσε στην Κύπρο, για τις τελετουργικές διαδικασίας και εκδηλώσεις της αδελφοποίησης της πόλης μας, με την Έγκωμη Κύπρου, ήταν να επισκεφτεί τον Πρόεδρο τη; Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στη φώτο μας, ο Προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας υποδέχεται του; εκ Πτολεμαΐδος επισκέπτες του με ιδιαίτερα χαρά και ευχαρίστηση.

Ο Δήμαρχος. Μαυρομάτης Κώστας, αφού μετέφερε τη συμπαράσταση και τις ευχές, των κατοίκων της Πτολεμαϊδος, που είναι και ευχές ολόκληρου του Ελληνισμού, για δικαίωση του αγώνα των αδελφών μας τη; Κύπρου, επέδωσε, στον Προεδρεύοντα αναμνηστική κλακέτα της πόλης μας με το Έμβλημα της πόλης, την κεφαλή του “ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ” του Λάγου. που οι Κύπριοι είχαν την ευτυχία να τον γνωρίσουν στην Κύπρο..

Στην όμορφη αυτή συνάντηση ήταν παρόντος, οπό αριστερά, Ο Φώτης Κριτσάνης -με τα γυαλιά- . ο Ανπδήμαρχος, Κώστας Ανδρεάδη: Ο Δήμαρχος Κώστας Μαυρομάτης, ο γράφων Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος  Καζαντζής. Ο Προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Αντιδήμαρχος Χαρίλαος Ραμπίδης, η Τζένη Κατσιάνα, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Πλακετάς, η γνωστή μας-άγνωστη X και ο Μανώλης Κατσιάνας.

X