Μεγάλη ένταση η οποία μάλιστα οδήγησε στην οριστική διακοπή της συνεδρίασης, σημειώθηκε στο  Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, την Πέμπτη το βράδυ, με αφορμή τη συζήτηση για την απόφαση στήριξης των αγροτών.

Την ώρα που τοποθετούταν η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Πασχάλης Χαρούμενος, σε έντονο ύφος προσπάθησε να υπεραμυνθεί των ενεργειών της Περιφέρειας και άσκησε κριτική στα όσα έλεγε η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ενώ στη συνέχεια είχε αντιπαράθεση και με τον Γιώργο Κασαπίδη.

Η ζωντανή σύνδεση μάλιστα σταμάτησε, με τελευταία εικόνα τον Γιώργο Κασαπίδη να έχει πλησιάσει τον Πασχάλη Χαρούμενο και να ανταλλάσσουν σε έντονο ύφος κάποιες κουβέντες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση δεν ηρέμησε καθώς ο Πασχάλης Χαρούμενος είχε νέα αντιπαράθεση με τον Θωμά Μάνο.

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και η οριστική διακοπή της συνεδρίασης καθώς δεν υπήρχε περίπτωση μέσα σε αυτό το κλίμα να συνεχιστεί οποιαδήποτε συζήτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες Πασχάλης Χαρούμενος και Θωμάς Μάνος, λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια με την κατάσταση να ξεφεύγει πέρα από κάθε προηγούμενο.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X