Ένας και μοναδικός είναι ο υποψήφιος μισθωτής του Αναψυκτηρίου στο παλιό πάρκο της Πτολεμαΐδας, μετά τους πέντε διαγωνισμούς που προηγήθηκαν, και ενώ οι δημότες στοιχημάτιζαν μεταξύ …σοβαρού και αστείου, ότι θα καταλήξει και αυτός ο διαγωνισμός άγονος.

Η (τελευταία όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμος) διαγωνιστική διαδικασία έγινε σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου, και στο διαγωνισμό η μόνη συμμετοχή ήταν από εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Το μίσθωμα με το οποίο “πήρε το πάρκο” φτάνει μόλις θα 8.550 ευρώ για ένα χρόνο. Θυμίζουμε πως το ελάχιστο τίμημα ήταν αρχικά στις 15.000 ευρώ, έπεσε στις 12.000 και έπεσε εκ νέου στις 8.500 ευρώ

Η συμμετοχή της θεσσαλονικιώτικης εταιρείας προς το παρόν φαίνεται πως είναι τυπικά εντάξει, ενώ για το τυπικό αναμένεται και η έγκριση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης από τη δημοτική επιτροπή του δήμου Εορδαίας. Σημειώνεται ότι στο ποσό της μίσθωσης, συμπεριλαμβάνεται και το κόστος μίσθωσης του χώρου για τραπεζοκαθίσματα.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει εκπρόσωπος της εταιρείας που διαμένει μόνιμα στην Πτολεμαΐδα, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας.

 

X