Μετά από ένα ιδιαίτερα πετυχημένο Χειμώνα σε δράσεις με Εργαστήρια ,Υφαντική ,Γραφή ,Αφήγηση ,Παραμύθια ,Ζωγραφική , Φωτογραφία κ.ά . , ήρθε και η Άνοιξη για τα “ΝΗΜΑΤΑ” (γιορτή σε 4 εποχές) του Συλλόγου Γονέων , Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που ξεκίνησε με Βιβλιοδεσία , ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/3/ 24 στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.

Ήταν μία ακόμα δημιουργική δράση, που πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του Καλλιτεχνικού Βιβλιοδετείου και με σύνθημα “είμαστε για δέσιμο” , σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Όλγα Ντέλλα, όπου συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο παιδιά και νέοι με και χωρίς αναπηρία , ενώ στο δεύτερο κύκλο έλαβαν μέρος ενήλικες με και χωρίς αναπηρία .

Πρόκειται για ένα διαδραστικό – βιωματικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στη βιβλιοδεσία , ενώ στο τέλος τα βιβλία που έδεσαν , τα πήραν στα σπίτια τους ως αναμνηστικά , αλλά και για να τους θυμίζουν την τεχνική της Βιβλιοδεσίας!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X