Δύο ακόμα παιχνίδια απέμειναν για την ολοκλήρωση της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με την bet365 να θέτει σήμερα ως φαβορί για νίκη σύμφωνα με τις αποδόσεις της, την Ίντερ και την Ντόρτμουντ. Οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν την Ατλέτικο στη Μαδρίτη ενώ οι Γερμανοί υποδέχονται την Αϊντχόφεν.

Για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η σεζόν δεν «κυλάει» ιδανικά. Έχει μείνει στην 4η θέση της Λα Λίγκα, με την θέση της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ όμως να είναι σχεδόν «κλεισμένη». Επόμενος στόχος ήταν το Κόπα Ντελ Ρέι, εκεί όμως αποκλείστηκε από διπλή ήττα στα ημιτελικά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Της έχει απομείνει το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τα δεδομένα είναι περίπλοκα, μετά την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα. Δεν θα παραιτηθούν εύκολα οι Μαδριλένοι, ακολουθώντας πιστά τις εντολές τους προπονητή τους, από το πρώτο δευτερόλεπτο του επαναληπτικού. Η Ίντερ διανύει «ονειρική» σεζόν, έχοντας σχεδόν κατακτήσει από τώρα το ιταλικό πρωτάθλημα. Το φορμάρισμα τους το τελευταίο δίμηνο, είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο αυτή την στιγμή. Η ομάδα του Ιντζάγκι έχει 15 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα και 13 συνεχόμενες νίκες συνολικά. Προέρχεται από διπλό στην έδρα της πολύ καλής φετινής Μπολόνια, με σκορ 0-1. Τον αγώνα έκρινε ο Γιαν Μπίσεκ με τέρμα του, στο 37ο λεπτό. Απέναντι στην Ατλέτικο πάει με προβάδισμα ενός τέρματος και με την αμυντική λειτουργία της, φιλοδοξεί πως δεν θα έχει κάποιο θέμα.

Η πρόταση μας για το ματς, είναι τα under 2.5 τέρματα με απόδοση 1.85.

Το άλλο παιχνίδι της μέρας είναι ακόμα πιο αμφίρροπο και αυτό αποδείχθηκε από το πρώτο κιόλας ματς του ζευγαριού. Η Ντόρτμουντ είναι το μεγάλο «όνομα» της αναμέτρησης, αλλά δεν πείθει ιδιαίτερα με τη σεζόν που διανύει και την απόδοσή της σε ορισμένα παιχνίδια. Γενικότερα, δεν έχει βρει αγωνιστική σταθερότητα τη φετινή σεζόν. Στην Μπουντεσλίγκα έχει μείνει στους 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή και συνολικά στην 4η θέση του πρωταθλήματος της. Η θέση της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, δεν είναι ακόμα «κλεισμένη», καθώς πίσω της βρίσκονται η Λειψία και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο πρώτο ματς με τους Ολλανδούς πάντως, θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Η Αϊντχόφεν ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επιβραβεύτηκε με το πέναλτι του Ντε Γιονγκ στο 56ο λεπτό, όπου ισοφάρισε το παιχνίδι. Η Αϊντχόφεν έχει διαφορά 10 βαθμών από τη 2η Φέγενορντ στην Ερεντιβίζιε και η κατάκτηση του τίτλου είναι αποκλειστικά «πάνω» της. Θέλει να επιστρέψει και στις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες και φέτος της παρουσιάζεται η ευκαιρία, να φτάσει στα προημιτελικά, κάτι που προϋποθέτει μία πολύ μεγάλη εμφάνιση στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε τον άσο της Ντόρτμουντ με απόδοση 2.20.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X