Έξι μήνες με αναστολή, επέβαλε ως ποινή στον τέως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, Νίκο Μπουκουβάλα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Ανδρέας Τσιφτσιάν.

Ο τελευταίος είχε παρέμβει με σχόλιά του τόσο ως αρθρογράφος, όσο και ως μέλος σελίδας στο facebook με τον τίτλο «ΑΝΤΙ-ΧΥΤΑΜ», με αποτέλεσμα η συζήτηση να μεταφερθεί εντός του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων το 2021, στην οποία πρωταγωνίστησε με αρκετές εντάσεις ο τότε Πρόεδρος, Νίκος Μπουκουβάλας.

Ο Ανδρέας Τσιφτσιάν είχε καταθέσει μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση στον Νίκο Μπουκουβάλα, με τη δικαστική αίθουσα να μετατρέπεται ουσιαστικά σε… «μικρογραφία» του δημοτικού συμβουλίου για 2 ημέρες, καθώς ως μάρτυρες είχαν κληθεί ο Δήμαρχος, Χρήστος Ελευθερίου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Ρίτσα Σπυρίδου, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής παράταξης, Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Να σημειωθεί πως για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης, το δικαστήριο απάλλαξε τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, ο οποίος σαφώς έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης για την κατηγορία της εξύβρισης.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X