Περιοδεία στο Ν. Κοζάνης πραγματοποιεί η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και π. υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου. Την Παρασκευή το απόγευμα βρέθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, όπου και την υποδέχθηκαν φίλοι και υποστηρικτές της.

Συγκινημένη από την παρουσία της στην πατρίδα της , με παρόντες φίλους, συνοδοιπόρους και υποστηρικτές, η Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε σε δηλώσεις της ότι αυτή η μεγάλη προσπάθεια δεν είναι απλά εκλογές για το ΠΑΣΟΚ, είναι εκλογές που αφορούν το μέλλον της χώρας, καθώς θα επιφέρουν αλλαγή «στην παρακμή στη χώρα».

Προσέθεσε πως στην προσπάθεια αυτή καταθέτει την εμπειρία της, πιστεύοντας ότι ενωμένοι την επόμενη ημέρα θα φέρουν ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. «Πρέπει ξανά να δημιουργηθεί ο προοδευτικός πόλος, ο οποίος είναι ισχυρός και την ίδια στιγμή, είναι διεκδικητής της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα», σημείωσε σχετικά.

Για τη Δ. Μακεδονία, τόνισε πως βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση αυτή τη στιγμή, καθώς λόγω απολιγνιτοποίησης και πολέμου στην Ουκρανία χτυπήθηκαν οι δύο πιο ισχυρές παραγωγικές της δυνατότητες, ο λιγνίτης και η γούνα. «Η κυβέρνηση έχει να απολογηθεί για εγκληματικές ελλείψεις στην περιοχή. Πέντε χρόνια τώρα δεν έχει γίνει το παραμικρό και στην Πτολεμαΐδα κινδυνεύει να κοπεί ακόμη και το ρεύμα, αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε πόλη στην σύγχρονη ιστορία».

Κατέληξε πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πείσει για το αύριο και να αλλάξει την «παρακμή» που βιώνει η πατρίδα.

Στο κατάμεστο από κόσμο εργατικό κέντρο βρέθηκαν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, αρχής γεννωμένης από τον βουλευτή Πάρι Κουκουλόπουλο, πρώην βουλευτές όπως ο Γ. Βλατής και Λ. Λωτίδης, ο Ιορδάνης Ανδρεάδης αλλά και πολλοί άλλοι.

 

X