Ρυθμιστική διαχειριστική θέση κατέχει στην Ελλάδα η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, καθώς διακανονίζει ζημίες με υπαιτιότητα αλλοδαπών οχημάτων, προσφέροντας ταχύτατες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε περίπτωση.

Η συνεργασία της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για την εκπροσώπηση αλλοδαπών εταιριών και διαχείριση ζημιών τους στην Ελλάδα βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Μέσα από την άρτια οργάνωση και την τεχνολογική υπεροχή της, η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διαχειρίζεται αποτελεσματικά κάθε ζημία, προσφέροντας στους δικαιούχους αποζημίωσης  (Έλληνες και αλλοδαπούς) τη σιγουριά ότι οι ανάγκες τους θα καλυφθούν πλήρως και άμεσα.

Κατά το τελευταίο έτος, η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διακανόνισε με επιτυχία περισσότερες από 400 ζημιές προκληθείσες από αλλοδαπά οχήματα. Με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και σύγχρονες διαδικασίες, η εταιρία εξασφαλίζει ότι τα ζημιωθέντα οχήματα λαμβάνουν άμεση υποστήριξη και αποζημίωση.

Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και καινοτόμες λύσεις, η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, επενδύοντας σε διαδικασίες και υποδομές που διασφαλίζουν την ταχύτητα και την ακρίβεια στην εξυπηρέτηση των δικαιούχων αποζημίωσης.

 

 

 

Επισκεφθείτε την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και στα:

 

intersalonica.gr/

linkedin.com/company/intersalonica

facebook.com/intersalonica

instagram.com/intersalonica

youtube.com/@intersalonicagroup

 

X