Χρειάζεστε να στείλετε ένα δέμα σε φίλους ή συγγενείς στην Ελλάδα ή το εξωτερικό; Η LOADIT είναι εδώ για να σας διευκολύνει! Αποφύγετε τις ουρές και τις αναζητήσεις για καταστήματα ταχυμεταφορών. Με τη LOADIT, μπορείτε να οργανώσετε την αποστολή σας απευθείας από την άνεση του σπιτιού σας στην Πτολεμαΐδα.

Γιατί να επιλέξετε τη LOADIT;

Συγκρίνετε & εξοικονομήστε: Λάβετε άμεσα προσφορές από κορυφαίους μεταφορείς με ένα μόνο κλικ. Συγκρίνετε τιμές και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα επιλογή για την αποστολή σας, είτε πρόκειται για ενδοχώρα είτε για εξωτερικό!
Κλείστε & διαχειριστείτε online: Κλείστε την αποστολή σας εύκολα και γρήγορα online, χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι σας. Διαχειριστείτε όλες τις λεπτομέρειες της αποστολής σας από τον υπολογιστή σας, το tablet ή το κινητό σας!
Παραλαβή από την πόρτα σας: Ξεχάστε τη μεταφορά βαριών δεμάτων. Η LOADIT θα κανονίσει την παραλαβή του δέματός σας κατευθείαν από την πόρτα σας!
Ασφαλής παράδοση: Η LOADIT συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους μεταφορείς για να εξασφαλίσει την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας στον προορισμό τους.
Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: Αποκτήστε ηρεμία γνωρίζοντας πάντα που βρίσκεται το δέμα σας. Παρακολουθήστε την πορεία της αποστολής σας σε πραγματικό χρόνο μέσω της ιστοσελίδας της LOADIT.

Έτοιμοι να Ξεκινήσετε;

Επισκεφθείτε τη LOADIT σήμερα κιόλας στο www.loadit.gr και λάβετε μια δωρεάν προσφορά για την επόμενη αποστολή σας!

X