Ακόμη μία φορά που κάτοικοι της περιοχής μας γίνονται μάρτυρες αυτής της αποτρόπαιης πράξης. Αυτή τη φορά στην Τ.Κ. Άρδασσας, όπου σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου του χωριού, 10 στο σύνολο σκυλιά, οικόσιτα και αδέσποτα, βρήκαν φρικτό θάνατο μετά από ρίψη φόλας από ασυνείδητο.

Στο μήνυμα του ο αγανακτισμένος πολίτης, ιδιοκτήτης νεκρού ζώου από την ρίψη δηλητηρίου, αναφέρει πως θα κινηθεί νομικά για να βρεθεί αυτός που ενήργησε κατ΄ αυτό τον τρόπο, αναφέροντας τα παρακάτω:

“Σας στέλνω για μια ενημέρωση που θα ήθελα αν γίνεται να αναρτήσετε. Δευτέρα και Τρίτη στην Άρδασσα κάποιος κακοπροαίρετος έριξε φόλες και σκότωσε όλα τα σκυλιά του χωριού. Στην πλατεία και στις γύρω γειτονιές υπήρχαν τουλάχιστον 10 σκυλιά. Και αυτή τη στιγμή έξω είναι κρανίου τόπος.

Έχουν βρεθεί 4-5 νεκρά και όλα τα άλλα είναι εξαφανισμένα, έχει βρεθεί νεκρό σκυλί ακόμα και μέσα στην εκκλησία.

Έχουν ψοφήσει και δύο οικόσιτα ζώα τα οποία έτυχε να είναι ελεύθερα στο χωριό. Επίσης η Άρδασσα πριν από χρόνια είχε ένα αντίστοιχο αρνητικό ρεκόρ που αν θυμάμαι καλά το είχαν αναφέρει και ξένα ειδησεογραφικά μιλώντας για περισσότερα από 30 σκυλιά.

Εγώ είμαι απλά ένας φιλόζωος που ψόφησε το σκυλί του χθες και ψόφησαν ακόμη 2 τα οποία τάιζα στην περιοχή.

Θα κινηθώ νομικά με σκοπό να βρεθεί το κτήνος που έκανε κάτι τέτοιο μήπως από τις κάμερες ασφαλείας βρούμε ποιος το έκανε.

Σας παρακαλώ αναφερθείτε και στις κυρώσεις που επιβάλει ο νόμος μήπως κάποια στιγμή αλλάξουν τα μυαλά που κάνουν τέτοιες ενέργειες. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X