Άγνωστοι βανδάλισαν το γήπεδο της Αιανής- Θλιβερές εικόνες από τις διαλυμένες εγκαταστάσεις

Θλιβερές εικόνες αντίκρισαν οι κάτοικοι της Αιανής την Παρασκευή το πρωί στο αθλητικό στάδιο της περιοχής, καθώς άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στις υποδομές του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε ο Τοπικός Σύμβουλος Αιανής, Στέλιος Κύρινας, οι καταστροφές είναι μεγάλες και προκλήθηκαν με μένος από τους αγνώστους, προκαλώντας την οργή της τοπικής κοινωνίας.

Φθορές έχουν υποστεί τα αποδυτήρια, το κυλικείο, αρκετά καθίσματα στις κερκίδες, ενώ έχουν σπάει πόρτες του γηπέδου και σαν να μην έφτανε αυτό οι άγνωστοι δράστες αναποδογύρισαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Ο Στέλιος Κύρινας έγραψε στο facebook:

«Οι βανδαλισμοί που γίνανε χθες βράδυ στο Αθλητικό Στάδιο Αιανής δεν έχουν προηγούμενο.

Ήδη η αστυνομία έχει καταγράψει το γεγονός και αυτή την ώρα η σήμανση παίρνει αποτυπώματα και συλλέγει στοιχεία!

Η Κοινότητα Αιανής θα συνδράμει τα μέγιστα ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι!»

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τις μεγάλες καταστροφές στο Πάρκο της Αγ. Παρασκευής στην Καρυδίτσα του Δήμου Κοζάνης, με το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι κοινοί να μην έχει αποκλειστεί.

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο – Πώς θα είναι ο καιρός την επόμενη εβδομάδα

Σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια, φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες θα υπάρξουν κατά το Σαββατοκύριακο, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε πολλές περιοχές

Read More »

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »
X