Η εκπομπή ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε στο True Story Radio τον Χάρη Κάτανα, Πρ. Βουλευτή και Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο.

Ερωτηθείς για το προεκλογικό σποτ του συνδυασμού Αμανατίδη στο οποίο ασκείται κριτική από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη στη στάση του Χάρη Κάτανα για τη σύμπραξή του τελικά με τον Γιώργο Κασαπίδη, κάνοντας ένα μοντάζ από παλαιότερες δηλώσεις των δύο ανδρών πριν χαράξουν κοινή πορεία, ο Χάρης Κάτανας απάντησε: «Λέγεται πολλές φορές ότι η μαύρη διαφήμιση, η λασπολογία δηλαδή κατά του πολιτικού σου αντιπάλου, λειτουργεί και ως διαφήμιση. Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον κ. Αμανατίδη για αυτό που έκανε στο πρόσωπό μου και στο πρόσωπο του κ. Κασαπίδη».

Μάλιστα χαρακτήρισε την εν λόγω επικοινωνιακή προσπάθεια Αμανατίδη ως «λασπολογία», τονίζοντας πως «για εμάς η περιφέρεια δεν είναι δεύτερη επιλογή, αλλά στάση ζωής και άμεση προτεραιότητα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βάζουμε πίσω το εγώ μας για την επόμενη μέρα του τόπου. Κάτι που προφανώς δεν έκανε ο κ. Αμανατίδης, μιας και δύο μήνες πριν στήριζε τον Περιφερειάρχη, ενώ είχε πει ότι δεν τον ενδιέφερε η Περιφέρεια. Αποδεικνύεται ότι για τον κ. Αμανατίδη η Περιφέρεια ήταν μια δεύτερη επιλογή, κοινώς μια καρέκλα».

«Αυτό που μας απασχολεί είναι η επόμενη 5ετία στη Δ. Μακεδονία, καθώς θα καθορίσει το μέλλον των παιδιών μας, για την επόμενη 30ετία», είπε ακόμη ο Χάρης Κάτανας.

Ερωτηθείς αν υπάρχει επανα- συσπείρωση στο πρόσωπο Κασαπίδη μετά και τη στήριξη του Περωθυπουργού, ο Χάρης Κάτανας απάντησε πως το κλίμα σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο χρονικό διάστημα, λέγοντας πως η υποψηφιότητα Αμανατίδη «ήταν μια φούσκα που ξεφούσκωσε. Ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι ούτε πολιτικό αφήγημα είχε ούτε κίνητρο, πέρα από την καρέκλα. Ο μύθος του καταρρίπτεται. Εγώ σύμπραξα με τον κ. Κασαπίδη γιατί μου είπε όλα αυτά που του έκανα κριτική, να μπω από μέσα να τα κάνω πράξη».

Μιλώντας για τον συνδυασμό και πως συμπράττουν με τον περιφερειάρχη , απάντησε πως τους ένωσε η αγάπη για τον τόπο και το ό,τι έβαλαν πίσω το εγώ τους, ενώ διακυβεύεται το μέλλον του τόπου, όπως είπε χαρακτηριστικά. «Στην πραγματικότητα το πρόβλημα το έχει η κοινωνία, που καλείται να επιλέξει τον καλύτερο και σε ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά και σε ήθος», είπε ακόμη, καλώντας τον κόσμο να τους στηρίξει.

Ακόμη, τόνισε πως τα χρήματα που υπάρχουν και δεσμεύτηκαν για την περιοχή να αξιοποιηθούν στο έπακρο, ώστε και οι υφιστάμενες επιχειρήσεις να πάρουν ένα βήμα μπρος, αλλά και οι νέες να κάνουν ένα βήμα μπρος.

Ερωτηθείς για το πώς διαχειρίστηκε η παράταξη Κασαπίδη τα χρήματα για την επιχειρηματικότητα, αναφέρθηκε κατά αυτών που φέρουν κατά τον ίδιο ευθύνες (ονομάζοντας τον κ. Λυσσαρίδη). «Στην πολιτική δεν ασχολείσαι για μια καρέκλα, αλλά ασχολείσαι για να βάλεις πλάτη στα δύσκολα. Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και παρόντες είμαστε εμείς. Ας μας κρίνει ο λαός», προσέθεσε.

Τέλος, ερωτήθηκε για το ποιες είναι οι προσωπικές του προσδοκίες από τη μάχη του σταυρού, ο Χάρης Κάτανας απάντησε πως «προσωπικές φιλοδοξίες δεν χωράνε, η συλλογική μας φιλοδοξία είναι να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X