Ιδιαίτερα περήφανος δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χάρης Κάτανας για τον συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας», μέσα από ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την όλη την ομάδα του συνδυασμού Πορεία Δημιουργίας, καθώς όλοι μας εκπροσωπούμε επάξια τις τοπικές μας κοινωνίες, έχοντας κοινό όραμα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η διεκδίκηση της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας δε μπορεί να είναι δεύτερη επιλογή επειδή δε κερδίσαμε τη βουλευτική έδρα ή επειδή δε πήραμε μια θέση από την κυβέρνηση. Για εμάς η δυτική Μακεδονία είναι η στάση ζωής και απόλυτη προτεραιότητα.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ξεκινήσουμε ένα νέο δημιουργικό κύκλο, να ολοκληρώσουμε τις παρεμβάσεις που ξεκίνησαν και να υλοποιήσουμε αυτές που χρειάζεται η περιοχή μας ώστε να συμβαδίσει στα νέα δεδομένα.
Όλοι εμείς ζητάμε τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη. Γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά και θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας.
Πάμε δυνατά, όλοι μαζί, για μία Δυτική Μακεδονία  με σύγχρονες υποδομές, επιχειρηματικές ευκαιρίες και νέες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας για όλες και όλους.
Το μέλλον της Περιφέρειάς μας είμαστε όλες και όλοι εμείς. Το συμφέρον του τόπου μας είναι συμφέρον για το μέλλον των παιδιών μας. Η Δυτική Μακεδονία μας ενώνει και πρέπει να πάμε μπροστά όλοι μαζί, με το Γιώργο Κασαπίδη, από την πρώτη Κυριακή!»

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X