Αγαπητοί συνδημότες

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πτολεμαΐδα. Είμαι κόρη του Γιάννη Λεμονή, συνταξιούχου του ΟΤΕ και της Σοφίας Μαλλιοπούλου, συνταξιούχου δασκάλας του 11ου Δημοτικού Σχολείου. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Τσεπραηλίδη, Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΠΘ, Τομεάρχη Συντήρησης στον ΑΗΣ Μελίτης και έχουμε ένα γιο, τον Θεοδόση. Αποφοίτησα από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Πτολεμαΐδας και, στη συνέχεια, φοίτησα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας. Τελειώνοντας τις σπουδές μου, επέστρεψα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Πτολεμαΐδα. Έκτοτε, εργάζομαι ως καθηγήτρια στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είμαι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών (MSc Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και MSc Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Εκπαιδευτικής Ηγεσίας), ενώ γνωρίζω άπταιστα δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γερμανικά.

Είμαι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ενωτική δημοτική παράταξη «Ενωμένη Εορδαία» και τον Παναγιώτη Πλακεντά. Την προηγούμενη τετραετία διετέλεσα τακτικό μέλος του ΚΟΙΠΑΠ.

Δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ με βαθύ αίσθημα ευθύνης, ενσυναίσθηση και αστείρευτο ενδιαφέρον για ένα καλύτερο αύριο με προοπτικές, συμβάλλοντας στην εξασφάλιση της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της παιδείας, καθώς και της δημιουργίας συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης για τον Δήμο Εορδαίας.

Σήμερα είναι ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, ο τόπος μας να πάει μπροστά.

Ζητώ, λοιπόν, τη στήριξή σας, γιατί έχω την πεποίθηση ότι η επιλογή νέων προσώπων με όραμα, γνώσεις και επιστημονική κατάρτιση μπορεί να οδηγήσει σε ένα αύριο με καλύτερες προοπτικές για εμάς, για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση

Λεμονή-Τσεπραηλίδη Ευστρατία (Εύη)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X