Η εκλογική διαδικασία ανέδειξε την ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ εκ νέου δημοτική αρχή, με ποσοστό 86,49%. Αυτό το αποτέλεσμα είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης των πολιτών της Εορδαίας και αναγνώριση του έργου που επιτελέστηκε την προηγούμενη τετραετία.

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι με τον ίδιο ζήλο, θεωρώντας πως η ισχυρή εντολή ενότητας των κατοίκων της Εορδαίας πρέπει να διαφυλαχθεί ως κατάκτηση, καθώς και ως το απαραίτητο συστατικό ανάπτυξης και προόδου του τόπου μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους 204 ανθρώπους, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, τόσο για το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου όσο και αυτό του Προέδρου ή του συμβούλου των Δημοτικών Κοινοτήτων. Όλοι αποτελούμε μέλη μιας ομάδας με χαρακτηριστικά οικογένειας και κάναμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε μία και κάθε ένα προσωπικά από όλους αυτούς τους καταξιωμένους ανθρώπους που τόλμησαν και που μου έκαναν την τιμή να είναι συνοδοιπόροι και πρωτεργάτες της προσπάθειας.

Τέλος δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τους πολίτες της Εορδαίας για την έμπρακτη εμπιστοσύνη και την ύψιστη τιμή που μου έκαναν, να με εκλέξουν για δεύτερη θητεία στη θέση του Δημάρχου αναθέτοντας μου μεγάλη ευθύνη, στην οποία οφείλω να ανταποκριθώ στο μέγιστο βαθμό.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά !!

Δείτε επίσης:

“Ενωμένη Εορδαία”: Ποιοι μπαίνουν; – Τα τελικά αποτελέσματα σταυροδοσίας υποψήφιων Δημ. Συμβούλων Σε 99 / 99 εκλογικά τμήματα

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X