Ένα ιδιαίτερο “ευχαριστώ” εξέφρασε ο Τάσος Φούντογλου, νεοεκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” του Γιώργου Αμανατίδη, αναφέροντας τα παρακάτω:

“Τα ταξίδια σε αυτή τη ζωή συνήθως ξεκινάνε μοναχικά και στην πορεία καταλήγουν με αρκετούς συνωστισμούς. Φίλων, συγγενών, γνωστών αλλά και ανθρώπων που απλά κάτι τους συγκινεί σε αυτό το ταξίδι και έρχονται κοντά σου.

Δεν έκανα έναν τυπικό προεκλογικό αγώνα. Λίγες κάρτες και ψηφοδέλτια – και αυτά ομολογώ πως μοιράστηκαν με το στανιό- κανένα φυλλάδιο, ελάχιστα καφενεία και ακόμα πιο ελάχιστα τηλέφωνα σε ασθενείς μου. Η συνταγή επιτυχίας μου έλεγαν. Οι ασθενείς σου! Πάρτους όλους και θα βγεις! Δεν χαμπάριασα ξανά! Η σχέση γιατρού και ασθενή δεν μπαίνει στον τάκο της ψηφοθηρίας. Και δεν μπήκε! Με πήρανε αρκετοί από μόνοι τους και τους ευχαριστώ!

Το ξέρω πως αυτά τα ευχαριστήρια είναι τόσο κοινότοπα και βαρετά καμιά φορά αλλά αν μπεις στην θέση αυτού που τα δίνει θα καταλάβεις πόσο σπουδαία είναι για τη ψυχή του! Γιατί τίποτα δεν κάνεις σε αυτόν τον κόσμο, αν ο κόσμος δεν στο επιτρέψει. Κι έτσι καταλήγεις να χρωστάς! Χρωστάω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που με στήριξε και με ανέχτηκε όλες αυτές τις μέρες της γκρίνιας και της αγωνίας μου.

Στην αδερφή μου, στον γαμπρό μου και τα πεθερικά μου που μου στάθηκαν σαν πραγματική οικογένεια. Στους συγγενείς μου από την περιοχή καταγωγής μου που τους γνώρισα από την αρχή και τους υπόσχομαι πως αυτή ήταν μόνο η αρχή της μεταξύ μας σχέσης. Στους κολλητούς, φίλους και συναδέλφους μου που ο καθένας ανέλαβε το μερίδιο του σε αυτόν τον αγώνα καθώς και στον αδερφικό φίλο και κουμπάρο μου Νίκο Κωνσταντινίδη που πίστεψε σε μένα περισσότερο απο μένα και υπήρχαν και στιγμές που έτρεχε περισσότερο και απο μένα. Σε όλους αυτούς που χωρίς να με γνωρίζουν με τίμησαν με την επικοινωνία τους, τη βοήθεια και τη στήριξή τους .

Και φυσικά χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Αμανατίδη, τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε τη δυνατότητα να διεκδικήσω αυτή τη θέση. Ένας άνθρωπος με βαθύ το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα του που με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό του δεν φοβάται να δώσει χώρο και ευκαιρίες σε όσους πιστεύει πως τις αξίζουν. Και μόνο για αυτό το χάρισμα του αξίζει να γίνει ο επόμενος Περιφερειάρχης της περιοχής μας!

Μια υπόσχεση λοιπόν!

Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πρωτιά του συνδυασμού μας στον δεύτερο γύρο και αν τα καταφέρουμε θα προσπαθήσω από την μεριά μου να βοηθήσω όσο μπορώ στο να ανεβούμε λιγάκι παραπάνω. Όλοι μας! Γιατί μόνο έτσι έχει αξία η πολιτική. Μόνο έτσι…..”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X