Χαμός ξέσπασε στις ποδοσφαιρικές τάξεις, ύστερα από εκπομπή της ΕΡΤ 3, που προβλήθηκε και στο ερτφλιξ, η οποία κατέγραψε τον τοπικό αγώνα μεταξύ της Δόξας Βερμίου Πύργων και του Ερμή Πλατανορεύματος και ανέδειξε με καυστικό τρόπο τα παρασκήνια στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. 

Ωστόσο ο Ερμής Πλατανορεύματος νωρίτερα, σε σχετική του ανακοίνωση, εξέφρασε έντονους προβληματισμούς θεωρώντας πως ομάδα και παίκτες προσβλήθηκαν και υποτιμήθηκαν τόσο από την παραγωγή αλλά και από τον προπονητή της ομάδας Δόξας Βερμίου Πύργων.

Η συγνώμη – απάντηση, ήρθε γρήγορα από τον Προπονητή Δόξας Βερμίου Πύργων Τάσο Αραμαδανίδη, ο οποίος σε ανακοίνωση του αναφέρει τα παρακάτω:

“Όσον αφορά το γεγονός που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας μας με αυτήν του πλατανορευματος και παρουσιάστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 Βίλατζ Γιουνάιτεντ, θέλω να ζητήσω συγνώμη από την ομάδα του Ερμή Πλατανορευματος.

Επίσης θέλω να επισημάνω πως δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω την ομάδα τους.. έγινε στην ένταση ενός αγώνα στα αποδυτήρια, όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες, και έχοντας πολλά παράπονα από τους παίκτες μου για την άσχημη εικόνα που είχαν στο 1ο ημίχρονο.. ειπώθηκαν αυτοί οι χαρακτηρισμοί.. επαναλαμβάνω πως δεν είχα καμία πρόθεση να υποτιμήσω την κατά τα άλλα συμπαθητικη ομάδα τους.”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X