«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το Σχολικό Bazaar που πραγματοποιεί στην Εμποροπανήγυρη Σερβίων και να υποδεχτούν τη σχολική χρονιά με Χαμόγελο, στηρίζοντας παράλληλα τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού. Το bazaar θα λειτουργήσει:

Παρασκευή 29/9, 18:00 – 22:00

Σάββατο 30/9,  10:00 – 22:00

Κυριακή 1/10, 10:00 – 20:00

Με την αγορά σχολικών ειδών από τον Οργανισμό τα παιδιά διδάσκονται πολύτιμες αξίες και αποκτούν σημαντικά εφόδια για τη ζωή τους, όπως να βοηθούν και να στηρίζουν όσους αντιμετωπίζουν κοινωνικά ή οικονομικά προβλήματα.

Στη νέα συλλογή σχολικών ειδών του «Χαμόγελου», οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού, θα βρουν τετράδια για διαφορετικές προτιμήσεις, διακοσμημένα με αριθμούς, ζωάκια, καθώς και άλλες ζωγραφιές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρουν και θα διεγείρουν τη φαντασία κάθε παιδιού.

Από το σχολικό bazaar του Οργανισμού δεν μπορούν να λείπουν πολύχρωμα μολύβια και στυλό, οικολογικές κασετίνες, αλλά και ημερολόγια. Για τους «μικρούς ζωγράφους» διατίθενται και σχολική συλλογή με μπλοκ ζωγραφικής, χρωμοσελίδες με αυτοκόλλητα, μαρκαδόροι σε διαφορετικά μεγέθη, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, νερομπογιές, δακτυλομπογιές, πλαστελίνες και γραφική ύλη σε δημιουργικά σχέδια, εξαιρετικής ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και σε προσιτές πάντα τιμές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Σερβίων, κ. Χρήστο Ελευθερίου, για την έμπρακτη υποστήριξη και την παραχώρηση χώρου, καθώς και την Αντιδήμαρχο, κα. Παπαδοπούλου Έφη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην εθελοντική ομάδα Σερβίων για την πολύτιμη και διαχρονική τους στήριξη στο έργο του Οργανισμού, καθώς και στο χορηγό φιλοξενίας Hotel Agnanti.

Αξίζει να σημειώσουμε πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει σταθερά κάθε παιδί, κάθε οικογένεια που βιώνει μια δύσκολη συγκυρία, είτε είναι οικονομικής, είτε κοινωνικής, υγείας ή άλλης φύσεως, ώστε να καταφέρουν στο μέλλον να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τις απαιτήσεις της ζωής με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Στα 27 χρόνια δράσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει υποστηρίξει 1.915.496 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η εμπιστοσύνη όσων στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ζωτικής σημασίας γιατί χωρίς εσάς… δε γίνεται!

Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop μας: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/

ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210 3306140 ή 11040 (αστική χρέωση).

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2310 250160

thess[email protected]

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X