Στο πλαίσιο των επαφών του, επισκέφθηκε  το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023, την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη ΔΟΥ, συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς  Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας».

Η αγαστή και διαχρονική συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής με τις υπηρεσίες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, είναι προτεραιότητα της Περιφέρειας για την ασφαλή  καθημερινότητα των Δυτικομακεδόνων.

Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Κασαπίδη και των Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, επισημάνθηκε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στέκεται αρωγός, στις ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς η διαχείριση κρίσεων και η διάσωση ανθρώπινων ζωών και περιουσιών δεν μπαίνει ποτέ σε δεύτερη μοίρα από την Περιφερειακή Αρχή.

Όσον αφορά την επίσκεψη του κ. Κασαπίδη στο Αστυνομικό Μέγαρο, υπήρξε ενημέρωση επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα θέματα στα οποία μπορεί και έχει συνδράμει η Περιφερειακή Αρχή.

Στη ΔΟΥ, ο κ. Κασαπίδης συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τα στελέχη της υπηρεσίας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται προς όφελος των πολιτών.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X