Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 48ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις τριών (3) ημεδαπών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Γρεβενών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου, κατά περίπτωση, σε τρεις (3) διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα:

τις μεσημβρινές ώρες της 22-09-2023 σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 44χρονο, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση -30- πλαστικά δοχεία των -5- λίτρων έκαστη, οι οποίες περιείχαν συνολικά -150- λίτρα λαδιού, αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο, χωρίς να διαθέτει τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς, το οποία και κατασχέθηκαν, ενώ δείγμα των οποίων θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
τις βραδινές ώρες της 22-09-2023 σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και
τις βραδινές ώρες της 22-09-2023 στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων υποβλήθηκαν αρμοδίως.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X