Όπως κατέγραψε πριν λίγες ημέρες ο “Π”, ο Tοπογράφος Μηχανικός, Γιώργος Τζίτζικας, είναι πλέον και επίσημα ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη.

Για το λόγο αυτό, το ΤΕΕ/ΤΔΜ εξέδωσε συγχαρητήρια επιστολή στην οποία και αναφέρει τα παρακάτω:

“Μετά την δημοσίευση σε ΦΕΚ της Απόφασης του Περιφερειάρχη, με την οποία διορίζεται μετακλητός Εκτελεστικός Γραμματέας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζουμε με την παρούσα επιστολή τα συγχαρητήρια στον συνάδελφο Μηχανικό και Πρόεδρο της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ, Γεώργιο Τζίτζικα, για την τοποθέτησή του στην εν λόγω θέση.

Αποτελεί τιμή για το ΤΕΕ/ΤΔΜ, να αναλαμβάνει μία τόσο σημαντική θέση ένας εκπρόσωπός του και είμαστε σίγουροι ότι, όπως και από τη θέση του Προέδρου της Αντιπροσωπείας του Τμήματος, έτσι και από τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΠΔΜ, θα ανταποκριθεί με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος και στα νέα του καθήκοντα.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή αρχή, θεωρώντας πως η συνεργασία μας και η κοινή προσπάθεια για το καλό του κοινωνικού συνόλου, θα συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ρυθμό.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ
Κιάνας Μεν. Στέργιος”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X