-Μάρα Μάρα, ακούσαμε τον Στέφανο και μας έπιασε τρομάρα!

-Θέλει να υπηρετήσει σου είπε στην συνέντευξή του στο STAR, την θητεία του με τιμή το παλικάρι και μάλιστα εκεί που αρχίζει η πατρίδα, σε ακριτικό νησί του Αιγαίου ή στον Έβρο; Δεν αμφιβάλλουμε για τις προθέσεις του, αλλά απαιτείται και να τις επιβεβαιώσει! Να τρομοκρατηθεί και λίγο ο Ερντογάν, από την παρουσία του νέου ηγέτη μας στα νερά του Αιγαίου!

-*Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα*, λέει ο λαός μας! Άλλως, εκ του ασφαλούς *παλικαριές* κ. Κασσελάκη, χορτάσαμε!

-Πάντως, επί πολλών θεμάτων *φάσκεις και αντιφάσκεις συνεχώς* και επί του συγκεκριμένου θέματος, αν ενθυμούμαι καλώς, αρχικά ήθελες να καταργήσεις την κληρωτή θητεία! Στην συνέχεια τα πήρες πίσω και μόλις έμαθες ότι επειδή είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, μπορείς να υπηρετήσεις μόνο 20 μέρες και να εξαγοράσεις την υπόλοιπη στρατιωτική σου υποχρέωση, εκφράζεις μέσω της τηλεοπτικής σου συνέντευξης, *τον διακαή σου πόθο να υπηρετήσεις την πατρίδα σε ακριτικό νησί του Αιγαίου ή στον Έβρο*!

-Και αν δεν κάνω λάθος, απάντηση για δυνατότητα να πραγματοποιήσεις την φλέγουσα επιθυμία σου, σου δόθηκε από επίσημα χείλη, αυτά του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας! Οπότε, δεν μένει παρά να ντυθείς στο χακί και να βρεθείς στην ακριτική Ελλάδα, όπως τόσα παλικάρια Ελληνόπουλα!
Άλλως κ. Κασσελάκη, *οι κορώνες εθνικοφροσύνης και εξάρσεις πατριωτισμού, φρούδες παλικαριές*! Λαϊκά, *ψαροκασέλες* και μάλιστα άδειες!

-Μπορείς λοιπόν και συμφωνώ με τον υφυπουργό και σου προτείνω να μην πας μόνο 20 μέρες, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΈΝΗ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ! Τότε θα σε παραδεχθώ και εγώ και όλοι μας! Γιατί, *20 μέρες θητεία, στον δρόμο θα τις φας, με οδοιπορικά και τιμητικές άδειες άνωθεν, λόγω ιδιότητας σου;*

-Θα σου μείνει βέβαια η στολή και τα άρβυλα, αλλά χαλάλι σου! Θα τα κάνεις δώρο στο *μαστρο – Βαγγέλη*, σαν θα πάει στην Μακρόνησο για συντήρηση των υπαρχόντων κτισμάτων, που φιλοξένησαν τους *αγωνιστές της απελευθέρωσής μας*!

-Έχω και μια ερώτηση προς τους ψηφοφόρους σου; Λέει ο λαός, *ή στραβός είναι ο γιαλός (αριστερή πολιτική), ή στραβά αρμενίζουμε (Σύριζα Π.Σ)*!

-Δηλαδή διερωτώμαι και οι σκέψεις μου αυτές γεννήθηκαν μετά την εκλογή σου, αν τελικά έγειρε γενικώς προς τα δεξιά και προς τον καπιταλισμό η αριστερή ιδεολογία ή μόνο ο Σύριζα Π.Σ, έστριψε ελαφρώς προς την κεφαλαιοκρατία; Τι άλλο να σκεφτεί κάποιος για να δικαιολογήσει την εκλογή από την βάση του κόμματος, ενός προσώπου προερχόμενου από την Αμερική (ΗΠΑ), κάτοικου Μαϊάμι, ολίγον τι εφοπλιστή, στέλεχος της Αμερικάνικης Περιβόητης Διεθνούς Τράπεζάς Goldman Sachs (Η τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο) και αποδεδειγμένα, άτομο που μιλά 6 γλώσσες κατά δήλωση του πατέρα του, αλλά μπερδεύει την μητρική του γλώσσα τα ελληνικά και αποδεδειγμένα, με πλήρη άγνοια της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας και της διεθνούς τοιαύτης, σε σχέση με την χώρα που θέλει να διοικήσει;

-Βρε, ψηφοφόροι του Στέφανου, εκτός του ότι μάλλον δεν καταλάβατε τι, γιατί και ποιόν ψηφίσατε, μπας και σαν Αριστεροί, είδατε έστω και αργά το *φως το αληθινό* και γίνατε αίφνης Δεξιοί και δεν το καταλάβατε, ούτε αυτό; Όλα πιθανά!

-Δεν θέλω να σκεφτώ, για να επιβεβαιώσω την υποψία μου αυτή, ότι ο Αλέξης και η Περιστέρα, μόλις παραιτήθηκε από Πρόεδρος του κόμματος, πήγε *ταξίδι παρηγοριάς στις ΗΠΑ κοντά ή και περισσότερο από έναν μήνα*! Αναρωτήθηκα, γιατί δεν πήγε σε μια φιλική ιδεολογικά χώρα, ας πούμε σε μια από εκείνες της νοτιοανατολικής Ασίας ή της Λατινικής Αμερικής, που μας τις παρουσίαζέ σαν υπόδειγμα πολιτικής και οικονομικής ευημερίας!

-Ίσως, αυτές οι χώρες να μην του είχαν καμία προσωπική ή πολιτική υποχρέωση, λέω τώρα εγώ με το θολωμένο μου μυαλό!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X